Ostalo > Offtopic
SRAMOTA
Tanja U.:
A sto se tice devojaka koje rade na sajmovima i slicnim desavanjima, dragi Papageno, ne trpaj sve cure u isti kos, molim te. Nisu sve cure kurve, ok? Osim toga, da ova devojka na slici to i jeste, mislim da ipak nije fino da se neko, bilo ko, ponasa tako prema njoj.
Zoka:
--- Citat: witch ---A sto se tice devojaka koje rade na sajmovima i slicnim desavanjima, dragi Papageno, ne trpaj sve cure u isti kos, molim te. Nisu sve cure kurve, ok? Osim toga, da ova devojka na slici to i jeste, mislim da ipak nije fino da se neko, bilo ko, ponasa tako prema njoj.
--- Kraj citata ---
Nisam ni rekao da sve jesu kurve, osim toga ja imam puno bolje misljenje u kruvama nego o "sponzorusama"...
Mogli bi sad uci u raspravu i danasnjem nacinu oblacenja djevojaka ili sto bi moj rodjak nazvao nekultura oblacenja...
I na kraju krajeva sta mogu ocekivati djevojke koje samo i iskljucivo atakuju na ono "zivotinjsko" u muskarcu...
Ma... neda mi se o tome...
Nek svako ima svoju istinu i nek svak svog "konja" hvali.. draga vjestice...
Pedja_Petrovic:
ljudi ja bi nju voleo posjedovati :twisted: :twisted: 8)
Zoka:
--- Citat: pedjos ---ljudi ja bi nju voleo posjedovati :twisted: :twisted: 8)
--- Kraj citata ---
Skupo ce te to doci Pedja :) znas kako danas to ide :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---
--- Citat: pedjos ---ljudi ja bi nju voleo posjedovati :twisted: :twisted: 8)
--- Kraj citata ---
Skupo ce te to doci Pedja :) znas kako danas to ide :)
--- Kraj citata ---
..nebitno..veruj...... :twisted: :twisted: :twisted: ..bod u gostima je uvek bio kao 2 kod kuce :twisted: :twisted: :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju