Ostalo > Offtopic

SRAMOTA

<< < (13/18) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: manchester ---namestaljka, montaza, photoshop....
--- Kraj citata ---
....HAHAHAHHAH..jesi siguran????

manchester:
tako kaze moje ostro oko NEstrucnjaka...ako bas hocete da parite oci chekirajte www.hugemoviearchive.com  ...  samo mnogo je tvrdo tako da osetljivi STOP!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: manchester ---tako kaze moje ostro oko NEstrucnjaka...ako bas hocete da parite oci chekirajte www.hugemoviearchive.com  ...  samo mnogo je tvrdo tako da osetljivi STOP!
--- Kraj citata ---
..slabo ti je oko....veruj mi na rec....ustvari neznam jel oko..ali se varas po ptianju ovoga.. :wink:

maxim:

--- Citat: laracroft ---pa dobro sad meni se cnini kao da ona nije ni izvalila da je slika p.s ipak je plavusa

by the way ima devojaka tamo kojima treba novac i jebga daj sta das,nisu sve bas nemoralne.....
--- Kraj citata ---

Pa slazem se da ima postenih devojaka kojima je to kao neka profesija (manekenke) ali kada devojka dodje na poso bez donjeg vesa sigurno nije u zurbi zaboravila da ga obuce vec je to uradila sa razlogom..............mozda je to zbog slikanja a mozda zbog neceg drugog.........ostace njena tajna....... :twisted:  :twisted:  :twisted:

A inace novac je potreban i devojkama koje rade ispred ekonomskog fakultate u vecernjim satima a za njih sam siguran da su nemoralne :D  :D

Vlada:
Verovatno fake,ali pored ovakvih profesionalaca...:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju