Multimedia > Slike/Muškarci

Ovako nesto se vise ne proizvodi.....

<< < (2/4) > >>

bane83:
pa sad ne znam da li je to stvar za hvaljenje (ili zaljenje  :oops: ) ali ja imam ista tako uzak struk  :) Zbog toga me ortaci uvek zezaju i kazu da bi mi svaka devojka pozavidela   :oops:  Nadam se da cu uskoro uraditi neke slike pa cete videti  :D

naravno Brajanov gornji deo tela mogu i dalje samo da sanjam  :lol:
al who knows...  :twisted:

Binais_Begovic:

--- Citat: bane83 ---pa sad ne znam da li je to stvar za hvaljenje (ili zaljenje  :oops: ) ali ja imam ista tako uzak struk  :) Zbog toga me ortaci uvek zezaju i kazu da bi mi svaka devojka pozavidela   :oops:  Nadam se da cu uskoro uraditi neke slike pa cete videti  :D

--- Kraj citata ---

E pa Bane nemoj vise sanjati, probudi se i idi u teretani da dobijes Brajanov gornji dio tijela! Nikada nemozez znati kakav potenzijal imas dok ne probas da nesto ostvaris, ko zna mozda si novi Brajan (mislim bijeli Brajan naravno:)

bane83:

--- Citat: Binais ---
--- Citat: bane83 ---pa sad ne znam da li je to stvar za hvaljenje (ili zaljenje  :oops: ) ali ja imam ista tako uzak struk  :) Zbog toga me ortaci uvek zezaju i kazu da bi mi svaka devojka pozavidela   :oops:  Nadam se da cu uskoro uraditi neke slike pa cete videti  :D

--- Kraj citata ---

E pa Bane nemoj vise sanjati, probudi se i idi u teretani da dobijes Brajanov gornji dio tijela! Nikada nemozez znati kakav potenzijal imas dok ne probas da nesto ostvaris, ko zna mozda si novi Brajan (mislim bijeli Brajan naravno:)
--- Kraj citata ---

hehe videcemo, videcemo... o potencijalu cemo moci da pricamo tek posle 6 do 12 meseci...tada ocekujem da vidim prve ozbiljnije rezultate treninga :) U svakom slucaju, hvala na podrsci Binais  :wink:  :D

Tanja U.:
Nije lose ... no gde su trbusnjaci? :)

Pedja_Petrovic:
priajtelju..prebaci to pod sliek clanova foruma i nrolano otvri topic alex polomac..nema smisla da ovdde stoje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju