Multimedia > Slike/Muškarci
EX YU CHAMP
sasacg:
kad smo kod milosevih slicica iz ranije proslosti evo jos jedne
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milos_Sarcev ---
--- Citat: pedjos ---e sad...vejic je pre neki dan narpavio veliki rezultat u debrecinu u madzarskoj....bio je prvi i dobio invitation da ucestvuje na Mr O 2006...
dugo vremena ga nije bilo ali evo jedna njegova stara slikica ali u svakom slucaju ponovo se aktivirao i mnogo srece na sledecim takmicenjima
u svakom slucaju...ova slikica neka bude ovde a sledece nadam se sa olimpije ce normalno da idu negde drugde
--- Kraj citata ---
Mr 0 2006?
Na koje to takmicenje mislis?
--- Kraj citata ---
....milose mislim da je marko rekao da se kvalifikovao za masters O....tj neznam da li uopste to takmicenje vise postoji....ali cekkk..evo kopi copy/paste.....marko wrote-
grudi i ledja su mu ogromni.sa ovom pobedom Vejic se kvalifikovao za mr.O 2006 masters .Zelim mu puno uspeha!
Manimal:
--- Citat: pedjos ---zarko stojic
--- Kraj citata ---
Dok sam zivio u Petrinji nekada davno ja i moji prijatelji smo imali srecu da imamo Zaru od kojeg smo mnogo toga naucili o BB. Imati takvog covjeka u 80-im sa velikim znanjem bila je prava privilegija.
Thank you Zara.
Respect!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Manimal ---
--- Citat: pedjos ---zarko stojic
--- Kraj citata ---
Dok sam zivio u Petrinji nekada davno ja i moji prijatelji smo imali srecu da imamo Zaru od kojeg smo mnogo toga naucili o BB. Imati takvog covjeka u 80-im sa velikim znanjem bila je prava privilegija.
Thank you Zara.
Respect!!!!
--- Kraj citata ---
....da zarko je jeedan od nasih najvecih takmicra ikada....licno ga poznjaem i stvarno o ceveku samo reci hvale..respect....
inace je on takodjer milosev dugogodisnji prijtel
ZLAJA_87:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 06, 2005, 07:12:29 pre podne ---dragan paunovic-naglasavm da se on jos uvek uspesno takmici ali sada zivi i radi u americi i tamo ima zapazenih takmicarskih rezultata.mislim da je dobio i pro invitation
--- Kraj citata ---
Ja poznajem dragana licno..mislim poznavao sam ga dok nije otisao u ameriku...bio je najbolji ortak mog burazera...a inace je iz D.Milanovca odakle je poteklo jos nekoliko dobrih bodi bildera...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju