Multimedia > Slike/Muškarci
EX YU CHAMP
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
--- Citat: Boj@n.R Maj 02, 2008, 10:21:24 posle podne ---A Predrag Milosevic, sta je sa njim nije on toliko mator da ne bi mogao da nastavi sa takmicenjima?
--- Kraj citata ---
Peđa je deeeebelo pustio stomak i čisto sumnjam da mu tako nešto pada na pamet...
Polomac:
--- Citat: KOLUNDZIJA Maj 02, 2008, 10:24:24 posle podne ---
--- Citat: Boj@n.R Maj 02, 2008, 10:21:24 posle podne ---A Predrag Milosevic, sta je sa njim nije on toliko mator da ne bi mogao da nastavi sa takmicenjima?
--- Kraj citata ---
Peđa je deeeebelo pustio stomak i čisto sumnjam da mu tako nešto pada na pamet...
--- Kraj citata ---
Pedja je '71 god..On je trenutno na funkciji predsednika NABBA saveza...
Ted Arcidi:
Pedja se sada takmici u powerliftingu i jako mu dobro ide
Manimal:
@KOLUNDZIJA
Hvala za slike!!!!
Bas se obradujem kada vidim slike sa takmicenja iz devedesetih koje sam nazalost propustio. Ako imas jos, podijeli sa nama, necemo ti nista. ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: t1000 Maj 01, 2008, 10:32:56 posle podne ---Kad smo se vec vratili na ovu temu..Sta je sa Jovicom Savic?.Momak izgleda extra!Sta se sa njim desava?Da li se jos uvek takmici?
Njegova slika mi deluje dosta sveze..
--- Kraj citata ---
jovica zivi i radi u swe..
za sada ne misli na takmicenja ali je rekao da ce spremi jedno veliko iznenadjenje.
inace...sa jovicom sam imao cast da se druzim sada kada sam bio u swe i mnogo mi je pomogao oko poziranja...zaista sjajan i pozitivan momak.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju