Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (5/17) > >>

Vojislav:
Ja kada sam podizao ovaj forum nisam imao pojma da postoji i Alanov forum, jer da sam to znao, ne bih pravio nesto sto je prakticno isto! To sta je on stavljao u potpis, ja nisam imao priliku da vidim, ali ako se on osetio prozvanim kada je Pedja pljuvao po forumima, to je njegov problem. Sto bi se reklo: "Dobar dan zla zeno!" Ja znam da je Pedja mislio na forum sajta MAKSIMALNO.COM i evo linka na kojem mozete videti o cemu se zapravo radi:
http://www.maksimalno.com/diskusije/forum_posts.asp?TID=2196&PN=1&TPN=1

m_boy:
8) ...make love - not war... 8)

sasacg:
Vojo kraljuuuuuuu :lol: Sad sam video sta si postovao na MAKSIMALNO :D Neka si mu rekao :lol:

gaudi:
ooo Vojo i ti umes da ga zavuces , onako profesorski!

eliminator:

--- Citat: Papageno ---Pedjos, ne sekiraj se :)
Pa ti bar znas Alana... Pogledaj malo koliko je ljudi sa tog foruma otislo u zadnjih par mjeseci i naravno sve zahvaljujuci njemu... Alanu.
Kerovi laju karavani prolaze...
Alan ne samo da je otjerao neke ljude koji jako puno znaju vec sve vise upropastava jedan forum koji je bio jako jako dobar.

Alane, posto ovo citas da se se predstavim... Neuro, a ti dobro znas sta mislim o tebi.
--- Kraj citata ---

da bas sam sada postavio pitanje na taj forum gdje su nestala neka poznatija imena ukljucujuci i pedjosa , nisam pratio forum skoro pa 10 mjeseci jer mi je komp bio nedostupan a sad odjednom nema nikoga

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju