Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (7/17) > >>

dadochicago:
U potpunosti se slasem sa tobom Nemoguce je ispraviti krivu Drinu
Samo mi je zao te dece sto procitaju neke clanke sto veze sa vezom nemaju ne u opste o efedrinu vec u opstesto Pedz kaze uci ce nasu decu nepravilno
Sta vise reci nemam reci.......
A sto se tice politicara i odgovornosti tih ljudi ocigledno da njih ili nije briga ai onih sto bih hteli nesto da promene verovatno nisu u mogucnosti
Sve u svemu nek nam je bog na pomoci

Pedja_Petrovic:
EVO VO JE DANAS JEDAN MOMAK NAPISAO NA JEDNOM FORUMU...ZAMLIO SAM GA DA DODJE OVAMO I DA SE LOGUJE DA NAM PRENESE SVOJA ISKUSTAVA.........MISLIM DA CU OVU RUBIRKU DA PRE IMENUJEM U RUBRIKU..VEROVALI ILI NE.....................

Ja sam od ovih amino kiselina imo duplo veci apetit nego prije.

E samo da znas sta se prica o kreatinu u teretani u koju ja idem PREVRNUO bi se (od kreatina se umire.stomak ti pulsira po metar ispred tebe,izgore ti unutrasnji organi jer se dobijaju opekotine 2 i 3 reda,kad popijes kreatin dizes po 50 kg vise nego prije)

I to sve prica gazda teretane,krmak jedan sto ima 105 kg sala a nemoze puno da digne,pa se boji da ga drugi momci ne prestignu. ....................................

KOMENTARI?????????????????

Zoka:
Ljudska glupost je beskrajna :)

Spale:
Doktor sportske medicine iz mog grada je na pitanje majke mog druga rekao: nije bas da su otrovni ti proteini, ali se od njih dobija vjestacki misic...

stari profil:
mozda je doktor u pravu...da vidimo ove iskusne takmicare sta kazu na ovo sta je SPALE rekao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju