Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (9/17) > >>

m_boy:
trebo je taj dr. kupit negu drugu diplomu.. :lol: izgleda sviđa mu se bela halja.. 8)

Spale:
Jos je rekao da ne treba prije 30-te godine uzimati tegove u ruke... jer je njegov brat dizao tegove kad je bio mlad i noge su mu se iskrivile:).. Vjerovatno vam ovo izgleda nevjerovatno, ali ja sam odabrao samo ono za sta smatram da ima najvise vjerovatnoce da povjerujete... A u teretni sam slusao price da od proteina otpada kosa, da zbog proteina neces imati djece i da ce da se smanji znate vec sta...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Spale ---Jos je rekao da ne treba prije 30-te godine uzimati tegove u ruke... jer je njegov brat dizao tegove kad je bio mlad i noge su mu se iskrivile:).. Vjerovatno vam ovo izgleda nevjerovatno, ali ja sam odabrao samo ono za sta smatram da ima najvise vjerovatnoce da povjerujete... A u teretni sam slusao price da od proteina otpada kosa, da zbog proteina neces imati djece i da ce da se smanji znate vec sta...
--- Kraj citata ---
......neverovatno...gde je spale ta teretana????

KasperskY:
Sigurno neka dobra teretana!!!??? Sa doktorima i sveznalicama!!!

Spale:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Spale ---Jos je rekao da ne treba prije 30-te godine uzimati tegove u ruke... jer je njegov brat dizao tegove kad je bio mlad i noge su mu se iskrivile:).. Vjerovatno vam ovo izgleda nevjerovatno, ali ja sam odabrao samo ono za sta smatram da ima najvise vjerovatnoce da povjerujete... A u teretni sam slusao price da od proteina otpada kosa, da zbog proteina neces imati djece i da ce da se smanji znate vec sta...
--- Kraj citata ---
......neverovatno...gde je spale ta teretana????
--- Kraj citata ---

U niksicu, a nije to misljenje samo u teretani vec u citavom gradu... Uteretani postoji par likova koji znaju kako da treniraju, hrane se i koriste suplementaciju ali oni to svoje koliko toliko znanje cuvaju u tajnosti... Ja sam tu trenirao na samom pocetku, mozda mjesec-2 i presao sam kuci gdje sam kupio neku opremu.. Sad mi drugovi kazu da tamo ne mogu da rade mrtvo dizanje jer odma pridje pola teretane i pocne da se smije i govori kako je to vjzba za lomljenje kicme. Pogotovo su imali kritike kad sam im napisao neke programe koji traju ispod sat vremena:), posto je obicaj da se iskorsti svaki ulozeni evro u clanarinu odnosno predju sve moguce masine za misicne partije koje se tog dana rade i na svakoj uradi 4-5 radnih serija sto je neki standard koliko sam primjetio tamo:). Doktor o kome pricam je poznato ime u medicini inace, i ne mogu da ga ovdje imenujem, ali u istom sportskom centru gdje je ta teretana radi i sportski ljekar i tamo je jednom drugu koji je dosao da se pregleda jer je gubio kondiciju doktorica rekla:"reci mi jesi li uzimo kreatin... slobodno ti meni reci, nece nista biti..." I naravno posle takvog nastupa taj drug bi sad prije popio litar benzina nego 5gr kreatina...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju