Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (10/17) > >>

gaudi:
@Spale
" I naravno posle takvog nastupa taj drug bi sad prije popio litar benzina nego 5gr kreatina...

hahaha , pa mozda da proba sa benzinom , mislim mozda mu krene :):):)

Pedja_Petrovic:
ma ne.....ne......o0vo je neverovatno...neverovatno....pa ja ne mogunda verujem da na svetu postoje takve budale......ovo je uzas.......

i ti akzes da je on ime u svetu medicine...PA TREBA GA OBESITI ZA JAJA NA NAJVECU BANDERU U CENTRU NIKSICA.....ZA PRIMER OSTALIM BUDALAMA ...pa ja ovone mogu da verujem,.......ma i treba tu gde jesmo..i treba......rekao sam....treba da nas ograde u rezervat pa da nas izucavaju deca iz razvijenih zemalja....uffffffff.....sada sam ljut kao pas....

Rudi:
auuuu...imas bas dosta da se nauci :lol:
znaci neko krene da se bavi bilo kojim sportom,i na pocetku naravno nezna toliko koliko ce vremenom saznati citaj=nauciti(naravno od starijih i iskusnijih oko sebe)...ja sad kazem za moj klub i maladje takmicare,svi su ok i slusaju savete i tako dalje...naravno vec na pocetku im treba objasniti osnovne stvari,jel jako je tesko nesto radikalno menjati u svemu kada se nesto utuvi sebi u glavu...
ovo za niksic...NO COMENT...ali stvarno NO COMENT...sve ovo smo saznali zahvaljajuci ovom forumu,ali ko zna cega sve ima,a mi i pojma nemamo :cry: ili mozda bolje da i ne saznamo :)

tech:

--- Citat ---reci mi jesi li uzimo kreatin... slobodno ti meni reci, nece nista biti...
--- Kraj citata ---

Bogovi su...

Zoka:
Ja sam sad popio kreatin  8O ... cini mi se da mi raste rep...
uh pardon nije to rep heheheeh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju