Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (14/17) > >>

Binais_Begovic:
Meni vise nisu nikakva pitanja cudna koja se postavljaju od obicnih rekreativaca, mislim njima je cilj da malo dobiju bolju figuru i to je to!

Juce dok sam radio kardio na treadmilu pricam sa jednim momkom koji se takmici u bodibildingu sa dobrim rezultatima iza sebe i onde kaze da ima problem sa listovima, ne rastu mu kao drugi misici, kaze to je genetski verovatno, ja ga onda pitam kooliko puta sedmicno ih trenira i kako ih trenira a on meni na to odgovara da listove samo trenira svake druge sedmice jer ionako ne rastu tako da ce poceti trenirati kako treba 3 meseca prije takmicenja 8O  8O

Onda on mene pita kako ja treniram listove a ja mu odgovorim isto kao i grudi i bicepse!

tech:

--- Citat: Papageno ---Veceras cu gledati kroz dvogled.. mozda dejstvo bude jace  :twisted:
--- Kraj citata ---

To je jedna obicna notorna glupost.....ja licno kao strucnjak za mrshacljenje predlazem teleskop.... :)  :)  :)

Koliko sam samo puta govorio pocetnicima da ne koriste dvogled, ali kakav....ne mozes ti to njima objasniti.

Zoka:
Ma probao sam ja sa teleskopom ali to ima kontra efekat...
Prenabildao sam se... sa tim treba biti oprezan :)

tech:
zavisi od teleskopa do teleskopa.....najbitniji je kvalitet teleskopa :)

m_boy:
pa onda nije ni cudno da oni astronauti sto odu na mjesec da su gore laksi za 6-7x nego ovdje na zemlji... :twisted: zato se popnite cimvise da budete sto blize mjesecu..makar na neko drvo il banderu... :lol:  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju