Ostalo > Offtopic
LUNCH TIME
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 11, 2007, 06:11:01 pre podne ---
--- Citat: Nella Jun 11, 2007, 12:20:15 pre podne ---
--- Citat: Tikica Jun 10, 2007, 11:35:17 posle podne ---brzo ces ti na staro.. ne sumnjam ja u tebe :)
--- Kraj citata ---
ma da sad cu ja to samo jos malo hehehhe....
--- Citat: Igor88 Jun 11, 2007, 12:03:13 pre podne ---Fino papis nela,nema sta :D
--- Kraj citata ---
to je dok sam bila u Chicagu nisam mogla da odolim american food.. al je vrjedilo svaki obrok.... :lol:
--- Kraj citata ---
..
NECO PAZI DA NE BUDE.......
--- Kraj citata ---
a joj dje ovo nadje jbt ............. fuuuuuuuuuuuj...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA :lol:
nema sanse....pazim se ja....da nebi bilo... :P
TTgirl:
usisavanja...:D:D:D FUUUUUJ...ijao...
Ovo je neka zajebancija:)
Pedja_Petrovic:
@
NELA.....pa pazim ja na tebe :twisted: :twisted:....inace bi bilo.....hahhahahahahhahahahhahah...sada ces ti meni on diet...dosta je chicken wings etc..etc..etc... :evil: :evil: :evil: :evil:
@TTgirl.......jebiga..na zalost je ovo real world.....imam ja jednog koelgu koji ovo obozava...hahhahahahahhahahahha...kaze..mora u brasno da je uvalja da nadje gde je....ma.ne..necu da kaem.. :mrgreen: :mrgreen:
TTgirl:
...
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 11, 2007, 06:32:19 pre podne ---@
NELA.....pa pazim ja na tebe :twisted: :twisted:....inace bi bilo.....hahhahahahahhahahahhahah...sada ces ti meni on diet...dosta je chicken wings etc..etc..etc... :evil: :evil: :evil: :evil:
@TTgirl.......jebiga..na zalost je ovo real world.....imam ja jednog koelgu koji ovo obozava...hahhahahahahhahahahha...kaze..mora u brasno da je uvalja da nadje gde je....ma.ne..necu da kaem.. :mrgreen: :mrgreen:
--- Kraj citata ---
pazis pazis bogami.. :wink:
al evo dogovorili smo se no mo junk food od 1/7.... ufffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju