Ostalo > Offtopic

LUNCH TIME

<< < (13/48) > >>

Nella:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 11, 2007, 06:11:01 pre podne ---
--- Citat: Nella  Jun 11, 2007, 12:20:15 pre podne ---
--- Citat: Tikica  Jun 10, 2007, 11:35:17 posle podne ---brzo ces ti na staro.. ne sumnjam ja u tebe :)

--- Kraj citata ---
ma da sad cu ja to samo jos malo hehehhe....

--- Citat: Igor88  Jun 11, 2007, 12:03:13 pre podne ---Fino papis nela,nema sta :D

--- Kraj citata ---

to je dok sam bila u Chicagu nisam mogla da odolim american food..  al je vrjedilo svaki obrok....  :lol:

--- Kraj citata ---
..

NECO PAZI DA NE BUDE.......

--- Kraj citata ---

a joj dje ovo nadje jbt ............. fuuuuuuuuuuuj...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA  :lol:

nema sanse....pazim se ja....da nebi bilo...  :P

TTgirl:
usisavanja...:D:D:D FUUUUUJ...ijao...
Ovo je neka zajebancija:)

Pedja_Petrovic:
@
NELA.....pa pazim ja na tebe :twisted: :twisted:....inace bi bilo.....hahhahahahahhahahahhahah...sada ces ti meni on diet...dosta je chicken wings etc..etc..etc... :evil: :evil: :evil: :evil:

@TTgirl.......jebiga..na zalost je ovo real world.....imam ja jednog koelgu koji ovo obozava...hahhahahahahhahahahha...kaze..mora u brasno da je uvalja da nadje gde je....ma.ne..necu da kaem.. :mrgreen: :mrgreen:

TTgirl:
...

Nella:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 11, 2007, 06:32:19 pre podne ---@
NELA.....pa pazim ja na tebe :twisted: :twisted:....inace bi bilo.....hahhahahahahhahahahhahah...sada ces ti meni on diet...dosta je chicken wings etc..etc..etc... :evil: :evil: :evil: :evil:

@TTgirl.......jebiga..na zalost je ovo real world.....imam ja jednog koelgu koji ovo obozava...hahhahahahahhahahahha...kaze..mora u brasno da je uvalja da nadje gde je....ma.ne..necu da kaem.. :mrgreen: :mrgreen:

--- Kraj citata ---

pazis pazis bogami.. :wink:
al evo dogovorili smo se no mo junk food od 1/7.... ufffff

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju