General Bodybuilding Discussion > Članci
Fitnes saveti
Pirat:
--- Citat: COSA NOSTRA Jun 02, 2007, 12:43:38 posle podne ---
--- Citat: Nico Maj 28, 2007, 06:22:01 posle podne ---Preopterećeni mišići lakše se oporavljaju ako se sutradan uradi nekoliko laganih vežbi za njih. Na ovaj način uvećava se protok krvi, priliv hranljivih supstanci, a sve to u cilju što bržeg oporavka.
-ovu ideju sam i ja negde cuo jos pre ali sam je odbacio jer sam mislio da lik koji mi to prica lupa gluposti. sad nemam pojma.
--- Kraj citata ---
ne znam sta bi ti rekao,obicno svi govore ma joj bolje raditi pod upalom (znate na sta mislim,pogotovo pocetnici).....ali koliko znam da ovom forumu vreba teorija o odmaranju misica i ne trenirati isti misic pod upalom,jer odmor misica je najvazniji jer tada on raste ustvari...ali ovdje se spominje par laganih vjezbi ,ipak ja kada bi to i radio ne bi prelazio preko par serija onako laganini sa malim tezinama ako je ova teorija tacna a ima smisla opet (e sad da je tu jaka suplementacija sto ne moze svako izdvojiti za to onda ne bi trebalo biti frke i ne bi mogao otici u katabolizam definitivno a i misici bi se brze oporavljali)..pozz
--- Kraj citata ---
vreba teorija... :D nema svrhe nista raditi pod upalom, narocito ako su neke jake upale...mozda neki lagani kardio ili vezbe istezanja zagrevanja misica-to je ono sto meni prija...mada ja ne znam kada sam poslednji put imao neku ozbiljniju upalu, meni se to obicno desavalo kada sam napravio neku pauzu i izasao iz forme...ovako posle treninga osecam malko kao da sam upalio misic kad odem pred spavnje ali ujutru ko da nista nije bilo...inace ono za istezanje je potpuno tacno snaga je posle mnogo veca...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju