Ostalo > Offtopic

DANASNJI TRENING..

<< < (8/10) > >>

gaudi:
da da po ovome ladno moze film da se snimi . Vec zamisljam kako mu ovaj gura u usta amino .... hahahahaha

Spale:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Spale ---Radi lik na skotovoj klupi biceps pregib i "zapne" na 5-6 ponavljanje i dere se:"daj mi tooooo, oodmaaa!!!". Pridje odma njegov drug i da mu jednu kapsulu amino kisjelina, ovaj popije i toliko psihicki ojaca da nastavi serju sa jos nekoliko ponavljanja:). Inace jednu kapsulu oni smatraju jednom amino kisjelinom:))
--- Kraj citata ---
...hahhahahahh..pa ovo je za kusturicu...
--- Kraj citata ---

Kad vidim kako se cudite na ove price iz moje teretane, ozbiljno pomisljam da ubacim neku kameru:)... Meni je dobra i scena kad dodje 5 likova iz moje generacije i jedan je relativno jak a ostali rade bench sa 30 kila(uzimam bench kao mjerilo snage jer ispod grudi ne rade nista:)). Ali zbog ponosa svi rade sa tezinama koje radi ovaj jaki, i onda rade potisak za ramena, i bukvalno ovaj sto radi, radi ramena, a ovaj pomagac gore radi biceps, i tako 4-5 serija, od nazad, pa 4-5 od naprijed:)...

Nego treba mi da se smijemo ovome, ali mi ne ide u glavu kako je dozvoljeno da se ovo desi na primer pedji koji je prvak balkana... Treba da trenira i ni na sta da ne misli, a njemu dolaze likovi da ga uce kako da  radi vjezbe hahah:).

Zoka:
Ovaj sa amino je legendaran :)

Doktor:

--- Citat ---Radi lik na skotovoj klupi biceps pregib i "zapne" na 5-6 ponavljanje i dere se:"daj mi tooooo, oodmaaa!!!". Pridje odma njegov drug i da mu jednu kapsulu amino kisjelina, ovaj popije i toliko psihicki ojaca da nastavi serju sa jos nekoliko ponavljanja:). Inace jednu kapsulu oni smatraju jednom amino kisjelinom:))
--- Kraj citata ---

Hahahaha pa ovo je sjajno :lol: Sledeci put obavezno ponesi kameru.

m_boy:
moram i ja probat ovo sa kapsulama.. :lol: hmm..al nemam kapusala.. :oops: morel u prahu..?ima da smrknem u nos da ode odma u krv.. :twisted:  :lol:  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju