Ostalo > Offtopic
DANASNJI TRENING..
Vojislav:
Ja dok sam trenirao u Sapcu imao sam priliku da pomazem jednom liku na treningu dok je radio bench, a on je bio mrtav pijan dosao u teretanu, tako da sam tad ja vise pogodio biceps nego on grudi dok sam mu asistirao na benchu, a najcrnje mi je bilo kad je zavrsio tu seriju, pa ustao i pitao me:
"Jel mi nisi uopste pomagao?" :D :D :D
SSd1:
e a meni je na treningu upao u oci jedan momak, mladji lik mozda 20-21 godina, i doveo brata valjda od 17-18 godina.
Ono sto je bilo tragi-komcino je sto on ni jednu jedinu vezbu nije pravilno izveo. Decko je prilicno mrsav i svaku vezbu koju je radio-radio ju je sa tezinama sa kojima ne moze pravilno da uradi, pa je to bila komedija, i sto je najgore on je tako i bratu pokazivao da radi, tako nepravilno. Cudilo me je kako ni instruktor ne dolazi da mu pravilno pokaze, ali sam saznao da je tip nepopravljiv slucaj i da su mu bezbroj puta pokazivali kako da radi, ali je on mislio da najpravilnije radi, i da nema svrhe korigovati.
Mislim katastrofa, ja kad mi instruktor ili iskusniji vezbac ukazu na gresku ja vezbu ponavljam pred ogledalom kako bih tacno uocio sta nije valjalo.
tech:
Jad i bijeda :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju