Multimedia > Slike/Muškarci

RONNIE vs. JAY na 2007 NPC

<< < (3/5) > >>

Buki:

--- Citat: vuksa  Jun 03, 2007, 06:47:42 posle podne ---koliki je roni covece...pa za njega ce na olimpiji morati da prave posebnu binu i ulaz :D

--- Kraj citata ---

idalje mu dominira stomak,  tako da....

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: Buki  Jun 03, 2007, 08:40:33 posle podne ---
--- Citat: vuksa  Jun 03, 2007, 06:47:42 posle podne ---koliki je roni covece...pa za njega ce na olimpiji morati da prave posebnu binu i ulaz :D

--- Kraj citata ---

idalje mu dominira stomak,  tako da....

--- Kraj citata ---
Jebi ga Buki ti bi sad da svi budu sa malim strukom, malim BF van sezone itd...dakle idu svi na Mass Monstere i na povećanje trbuhe usljed zna se čega i što je tu sad čudno?! Mislim to je realnost i treba je prihvatit, Arnold je i meni bio ljepši ali da stane pored Ronija izgledao bi kao dječak...dakle idemo u budućnost :D

California:
Da, ali i u ovom vremenu ima izuzetaka...

Pogledajte samo Wolfa i Heat-a...

Corey:
N_E_Z_N_A_L_I_C_E ali mi ne želimo da idemo u budućnost :D
Arnold, Serge FTW

DIJAN JAHJEFENDIC:
Mi to zeljeli ili ne u buducnos nam je ici!
Koliko god nam se svidjao izgled starih bildera u odnosu na ove danasnje, to vise nikad nece biti tako, kako god napreduje tehnologija u svijetu tako ce napredovati i bodybuilding kao i sve ostalo...
Previse je novaca u igri da bi se pitalo nas malih miseva kako bi voljeli da bude...
Cijeli zivot je biznis i politika, sve se vrti oko novca, tako da cemo morati to prihvatiti htjeli mi to ili ne!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju