Ostalo > Offtopic
NOVI MAXX
Sasa Ilic:
Ja sam bio na skoro svim trafikama i nista.A bas hocu da vidim onaj intervju sa pedjom do kraja.Bas bedak sto...
Pedja_Petrovic:
pa jbt nije mi jasno....a ajd ovako...
ja cu da pitam ristica urednika magazina..dali ej zaintereisarn da ja ovde pokupim sve adrese od svih koji su zaintereosvani da dobiju magazin pa da on to prasne pouzecem na kucne adresice..
ha???
natasha_bg:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 17, 2007, 03:36:35 posle podne ---pa jbt nije mi jasno....a ajd ovako...
ja cu da pitam ristica urednika magazina..dali ej zaintereisarn da ja ovde pokupim sve adrese od svih koji su zaintereosvani da dobiju magazin pa da on to prasne pouzecem na kucne adresice..
ha???
--- Kraj citata ---
Sto se mene tice moze
Vladar:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 17, 2007, 03:36:35 posle podne ---pa jbt nije mi jasno....a ajd ovako...
ha???
--- Kraj citata ---
Dobar prijedlog. Znam da su ranije nudili u samom casopisu neku takvu varijantu!
H2SO4:
pa nema ga u obicnim trafikama, hambugerdzinicama itd. jbg u 90% trafika mozes kupit samo blic, kurir i orbit zvake
valjda mozete pronac neku bolje opskrljenu trafiku na kojim ima svih zivim magazina.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju