Ostalo > Offtopic

A CIME SE VI BAVITE

<< < (5/15) > >>

IGOR MILANOVIC:
:) Pa vidi zavrsio sam elekoro tehnicku skolu,ali nikad nisa radio u struci.Personalne casove drzim ali uvek pored radim i neki tip obezbedjenja,kao i vecina pravih bildera.Ima tu jos kombinacija naravvno prljavih :twisted:  :twisted:  :twisted:

stari profil:

--- Citat: Vojislav ---Student sam pete godine elektrotehnickog fakulteta u Beogradu, smer racunarska tehnika i informatika, a za koji mesec cu da apsolviram, posto sam sve ispite vec odslusao, jos samo da ih ispolazem  :lol:
--- Kraj citata ---

...bravisimo...svaka cast...gdje ce biti proslava kada apsolviras  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Vojislav:

--- Citat: adis ---
--- Citat: Vojislav ---Student sam pete godine elektrotehnickog fakulteta u Beogradu, smer racunarska tehnika i informatika, a za koji mesec cu da apsolviram, posto sam sve ispite vec odslusao, jos samo da ih ispolazem  :lol:
--- Kraj citata ---

...bravisimo...svaka cast...gdje ce biti proslava kada apsolviras  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
--- Kraj citata ---

Nemam pojma. Nisam ni razmisljao o tome, posto mi je ostala jos gomila ispita koju treba da ispolazem.  :roll:

stari profil:

--- Citat: Vojislav ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nemam pojma. Nisam ni razmisljao o tome, posto mi je ostala jos gomila ispita koju treba da ispolazem.  :roll:
--- Kraj citata ---

hah...ma tu smo mi da smislimo a na tebi je da gospodsiki doniras....

salim se... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :wink:

Vojislav:

--- Citat: Vojislav ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

hah...ma tu smo mi da smislimo a na tebi je da gospodsiki doniras....

salim se... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :wink:
--- Kraj citata ---

Mogu da vas vodim u studentsku menzu na rucak, pa da vidite cime sam se ja hranio zadnjih pet godina. :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju