Ostalo > Offtopic
A CIME SE VI BAVITE
IGOR MILANOVIC:
:) Pa vidi zavrsio sam elekoro tehnicku skolu,ali nikad nisa radio u struci.Personalne casove drzim ali uvek pored radim i neki tip obezbedjenja,kao i vecina pravih bildera.Ima tu jos kombinacija naravvno prljavih :twisted: :twisted: :twisted:
stari profil:
--- Citat: Vojislav ---Student sam pete godine elektrotehnickog fakulteta u Beogradu, smer racunarska tehnika i informatika, a za koji mesec cu da apsolviram, posto sam sve ispite vec odslusao, jos samo da ih ispolazem :lol:
--- Kraj citata ---
...bravisimo...svaka cast...gdje ce biti proslava kada apsolviras :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vojislav:
--- Citat: adis ---
--- Citat: Vojislav ---Student sam pete godine elektrotehnickog fakulteta u Beogradu, smer racunarska tehnika i informatika, a za koji mesec cu da apsolviram, posto sam sve ispite vec odslusao, jos samo da ih ispolazem :lol:
--- Kraj citata ---
...bravisimo...svaka cast...gdje ce biti proslava kada apsolviras :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Nemam pojma. Nisam ni razmisljao o tome, posto mi je ostala jos gomila ispita koju treba da ispolazem. :roll:
stari profil:
--- Citat: Vojislav ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nemam pojma. Nisam ni razmisljao o tome, posto mi je ostala jos gomila ispita koju treba da ispolazem. :roll:
--- Kraj citata ---
hah...ma tu smo mi da smislimo a na tebi je da gospodsiki doniras....
salim se... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Vojislav:
--- Citat: Vojislav ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
hah...ma tu smo mi da smislimo a na tebi je da gospodsiki doniras....
salim se... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
--- Kraj citata ---
Mogu da vas vodim u studentsku menzu na rucak, pa da vidite cime sam se ja hranio zadnjih pet godina. :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju