Ostalo > Offtopic

A CIME SE VI BAVITE

<< < (8/15) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dadochicago ---jeste blizu je Relativno blizu par sati od San Francisca
To je jedina svar sto me zivcira ovde sto je sve predaleko
Evo na primer ja zivim 30milja ocentra chicaga ako hocu da treniram sa drugom moram voziti 45 minuta u jednom pravcu sto je ovde normalno
Jedini problem je sto je dan dugacak svagde isto
--- Kraj citata ---
...ha ..pa bolej nego ovde u svakom slucaju...

dadochicago:
...ha ..pa bolej nego ovde u svakom slucaju

Ali zavidim vam to da je sve blizu razumes

sasacg:
Amerika,Amerika zemlja velika,ali metar moga sela-Amerika cela :lol: :lol: jooooooj.......... :D

IFBBPro:

--- Citat: sasacg ---CISCO?Jel to neka americka kompanija smestena negde kod San Francisca.Imam jednu rodjaku u USA koja tamo radi,ako je to to
--- Kraj citata ---

Ma CISCO ti je odlicna stvar za onoga ko nece da se pegla sa faxom i nema vremena za 5-6 godina faxa.. i ko voli racunare.
Dobar certifikat priznat u cijelom svijetu, mozes zalediti kurs, nastaviti gdje hoces, kad hoces.. ma super stvar.
Fakultet jeste fakultet, ali danas svi gledaju da li znas raditi a ne sta si zavrsio (nije bas tako ali tu je negdje situacija).
Kod CISCA ucis ono sto si odabrao i nista vise. Dobijes znanje sto je najvaznije jer ima dosta prakse. Ne peglas se sa sociologijom i matematikom :)
CISCO je inace kompanija koja pravi racunarske mrezne uredjaje, najkvalitetnije na svijetu.

Spartacus:

--- Citat: IFBBPro ---
--- Citat: sasacg ---CISCO?Jel to neka americka kompanija smestena negde kod San Francisca.Imam jednu rodjaku u USA koja tamo radi,ako je to to
--- Kraj citata ---

Ma CISCO ti je odlicna stvar za onoga ko nece da se pegla sa faxom i nema vremena za 5-6 godina faxa.. i ko voli racunare.
Dobar certifikat priznat u cijelom svijetu, mozes zalediti kurs, nastaviti gdje hoces, kad hoces.. ma super stvar.
Fakultet jeste fakultet, ali danas svi gledaju da li znas raditi a ne sta si zavrsio (nije bas tako ali tu je negdje situacija).
Kod CISCA ucis ono sto si odabrao i nista vise. Dobijes znanje sto je najvaznije jer ima dosta prakse. Ne peglas se sa sociologijom i matematikom :)
CISCO je inace kompanija koja pravi racunarske mrezne uredjaje, najkvalitetnije na svijetu.
--- Kraj citata ---

Koliko traje taj studij sve ukupno? Cuo sam da je to prava stvar, mnogi su odusevljeni time. Kako ide placanje 500km po semestru sam ja cuo da je?
De ispricaj mi malo detalja ako ti nije tesko(da li si obavezan ici na predavanja, kako se polazu testovi itd.). Ako neces ovdje mozes i na PM

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju