Ostalo > Offtopic
Mix amaterskih slikica iz Sarajeva i Tuzle..
Nella:
--- Citat: damirjam Decembar 04, 2006, 07:49:47 pre podne ---Biti ce slika iz Tuzle jos...i to iz Fitness centra "Fuke" uskoro...cekamo proljece...nemogu svoju malenkost jos da pokazem(Pedjin program djeluje al ja sam krenuo skoro od nule pa cemo slike malo kasnije)...
@Nella...Radetov sin je extra..neznam ovo su malo starije slike,momak je danas ogroman..svaka mu cast na izgledu
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
bas super!! pa ako je pedjin trebao bi da djeluje... postavi slikice kad budes spreman.. ja kao sto rekoh neuspjedoh da slikam vise :( izdala me cam...
Radetov sin (zaboravih kako se zove) je skroz ok..a slike nisu bas tako stare...od ove su godine...kad budem opet isla ponovim sve... al cu napunit baterije da me ne izda cam :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Nella Decembar 04, 2006, 06:40:09 posle podne ---
--- Citat: damirjam Decembar 04, 2006, 07:49:47 pre podne ---Biti ce slika iz Tuzle jos...i to iz Fitness centra "Fuke" uskoro...cekamo proljece...nemogu svoju malenkost jos da pokazem(Pedjin program djeluje al ja sam krenuo skoro od nule pa cemo slike malo kasnije)...
@Nella...Radetov sin je extra..neznam ovo su malo starije slike,momak je danas ogroman..svaka mu cast na izgledu
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
bas super!! pa ako je pedjin trebao bi da djeluje... postavi slikice kad budes spreman.. ja kao sto rekoh neuspjedoh da slikam vise :( izdala me cam...
Radetov sin (zaboravih kako se zove) je skroz ok..a slike nisu bas tako stare...od ove su godine...kad budem opet isla ponovim sve... al cu napunit baterije da me ne izda cam :wink:
--- Kraj citata ---
...
NAPUNI..NAPUNI...
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 04, 2006, 06:41:58 posle podne ---
--- Citat: Nella Decembar 04, 2006, 06:40:09 posle podne ---
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
...
NAPUNI..NAPUNI...
--- Kraj citata ---
....hocu ....hocu... :P
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 04, 2006, 08:52:21 pre podne ---
--- Citat: Nella Decembar 03, 2006, 08:23:16 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 10, 2006, 09:59:02 pre podne ---ja najvise volim ovu sex-y...mmmmm :oops: :oops: :oops: :oops: .....
a da..i lepa teretana...ali nije bas u prvom planu :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
bas fino da smo se malo vratili na staru temu i ova slikica je povodom tvog tadasnjeg odgovora...
to je ta slikica sto sam je nazvala sexy sto sam morala da skinem zbog jedne osobe sto se naljutila kad sam je postavila bez pitanja...a sad nema nikako nit teretane nit te osobe... sad sam samo ja u prvom planu hehehe... :P
--- Kraj citata ---
................
jbt....ala ovde dobro izgledas....ali sada necu da stavim one smjalije sto se srame.....
nego.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
pa evo sad cu ja.. :oops: :oops: :oops:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Nella Decembar 04, 2006, 06:47:28 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 04, 2006, 08:52:21 pre podne ---
--- Citat: Nella Decembar 03, 2006, 08:23:16 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 10, 2006, 09:59:02 pre podne ---ja najvise volim ovu sex-y...mmmmm :oops: :oops: :oops: :oops: .....
a da..i lepa teretana...ali nije bas u prvom planu :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
bas fino da smo se malo vratili na staru temu i ova slikica je povodom tvog tadasnjeg odgovora...
to je ta slikica sto sam je nazvala sexy sto sam morala da skinem zbog jedne osobe sto se naljutila kad sam je postavila bez pitanja...a sad nema nikako nit teretane nit te osobe... sad sam samo ja u prvom planu hehehe... :P
--- Kraj citata ---
................
jbt....ala ovde dobro izgledas....ali sada necu da stavim one smjalije sto se srame.....
nego.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
pa evo sad cu ja.. :oops: :oops: :oops:
--- Kraj citata ---
...
CEGA SE TI STIDIS??...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju