Multimedia > Slike/Muškarci

Mike Quinn

<< < (2/2)

mafis:

--- Citat: Manimal  Jun 09, 2007, 04:16:25 pre podne ---
--- Citat: Polomac  Jun 09, 2007, 03:58:03 pre podne ---Bravo Manimale!Majk je bio za mene extra bilder,najbolji 88,kada je na Mr.O bio sesti.Ledja,ruke,sjajan.On je radio u vansezoni po jednu partiju.Vezbao je 4puta nedeljno,koristio mali broj serija i velike tezine.Sve to za to vreme je bilo neuobicajeno.Odlican.

--- Kraj citata ---

He he, ja sam ga prosto obozavao. Bilo je "lud". Ne zna da li se sjecas naslovne strane, sad ne znam da li je to bio Karate Bilder ili Flex gdje je on sa dva (ako me sjecanje dobro sluzi) Rottweiler-a. Mike je vodio pse ciji su kaisevi bili zavezani oko njegovog vrata. :lol:

--- Kraj citata ---
Secam se toga.Jedan od boljih u to vreme.A rec lud je prava rec za njega.Gotivan.Impresivna ledja.

Manimal:

--- Citat: mafis  Jun 09, 2007, 09:49:05 posle podne ---
--- Citat: Manimal  Jun 09, 2007, 04:16:25 pre podne ---
--- Citat: Polomac  Jun 09, 2007, 03:58:03 pre podne ---Bravo Manimale!Majk je bio za mene extra bilder,najbolji 88,kada je na Mr.O bio sesti.Ledja,ruke,sjajan.On je radio u vansezoni po jednu partiju.Vezbao je 4puta nedeljno,koristio mali broj serija i velike tezine.Sve to za to vreme je bilo neuobicajeno.Odlican.

--- Kraj citata ---

He he, ja sam ga prosto obozavao. Bilo je "lud". Ne zna da li se sjecas naslovne strane, sad ne znam da li je to bio Karate Bilder ili Flex gdje je on sa dva (ako me sjecanje dobro sluzi) Rottweiler-a. Mike je vodio pse ciji su kaisevi bili zavezani oko njegovog vrata. :lol:

--- Kraj citata ---
Secam se toga.Jedan od boljih u to vreme.A rec lud je prava rec za njega.Gotivan.Impresivna ledja.

--- Kraj citata ---

Da, samo steta sto nema puno njegovih slika da se nadju na internetu.

BIG1:

The Black Sheep of Bodybuilding
An interview with former pro Mike Quinn
by Ron Harris

http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459523&pageNo=0#bottom

Manimal:
Haha, he wasn't a bad boy, he was a mean mother fucking man!!!!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju