Ostalo > Offtopic

Ginekomastija....

<< < (5/10) > >>

H2SO4:
u Srbiji nedje minimum oko 500e ako se ne varam ...

bebac:
I ja sam imao Ginekomastiju i nakon operacije pre nekih 10god. su mi uklonjene žlezde težine nekih 200-250gr i iz jedne i iz druge sise.Te žlezde mogu da se otklone samo operativnim putem koliko je meni poznato.Pre operacije to izgleda tako odvratno(bar je meni) da Vam nabije komplekse...Na bazene ne pomišlja čovek, trenira do besvesti misleći da to može da se otkloni ali ne.Ja sam bio toliki fanatik da sam skidao i do 16kg, radio grudi i po 50serija misleći da će to da ih sprži, znam da sam sve to radio pogrešno, i na kraju jedino šta mi je preostalo pod nož.
Napominjem da nisam koristio Hemiju tad sam imao nekih 17god, možda su mi kao malom sa 3godine ubacivali nešto u Hemoterapiju (imao sam zloćudni rak bubrega) pa mi je zbog toga a možda je to samo genetika.?
Kad se ima Ginekomastija tad su vam grudi kao „kujine grudi“ nakon dojenja i ništa sem noža ne pomaže.

bebac:
Ja sam se operisao preko socijalnog, tada je pokrivalo tu operaciju u celom iznosu.MADA doktor mi je naplatio troškove MITO!Veruj mi bio sam spreman na sve samo da mi to nestane sa mene i prezadovoljan sam.

DIJAN JAHJEFENDIC:
Ovako izgleda ginekomastija kada se izvadi poslije operacije...
Na slici su 2 kom sto znaci da su obe sise bile operirane!

P:
Neznalice... ne gledaj ovo :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju