Ostalo > Offtopic
Ginekomastija....
mafis:
--- Citat: PitBull Jun 13, 2007, 10:57:59 posle podne ---heh pa moguce da je to sto Remetik kaze, ali jbt dugo mi nesto traje to... :( e PEdja Pedja :twisted: heh
--- Kraj citata ---
pit to je sto ti remetik kaze ne brini
Big_Rasha:
--- Citat: BigBaby Jun 10, 2007, 11:57:52 posle podne ---Pozdrav svima. Imam jedno pitanje i vezano je za ginekomastiju. Nakon 2 operacije, grudi mi jos uvijek ne izgledaju bas najbolje. Hormone jos nisam provjeravao poslije operacije. Pijem mnooooogo tecnosti i kad nisam zedan, otprilike od 5-7 litara dnevno pa je i mokrenje ucestalo. U cemu bi mogao biti problem i da li postoje neki specijalni treninzi ili neke tablete kako bi rijesio taj problem.
--- Kraj citata ---
Postoji lepa verovatnoca da nisi ni imao gino... Ja nemam iskustva sa time... Ali sam gledao neku emisiju gde su decka operisali... Mozda na dicovery... Uopste nije ni imao gino... Nego je bio malo masniji pa je izgledalo tako... Naravno operacija mu nista nije pomogla... Samo se unakazio... Odes malo na dijetu i smanjis bf totalno koliko mozes... Pa onda vidis sta je i kako je... Samim tim sto si operisao 2X znaci da nesto ne stima... A ovo o vodi, pisanju ... Nemam komentar... NE mogu prosto da verujem da hormone nisi proveravao... Svaka ti cast...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Nikola_M Jun 13, 2007, 08:08:48 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Jun 12, 2007, 07:56:57 posle podne ---Objasni onda materiju koja se nalazi unutra ako nije voda i mast????!!!!!!
--- Kraj citata ---
Mlecne zlezde su izgradjene od specificnog zlezdanog epitelnog tkiva. One spadaju u multicelularne(multicelijske) zlezde, kao sto su znojne ,lojne, pljuvacne... Cim su multicelularne to znaci da su izgradjene od strome i parenhima!
Stromu cini vezivno tkivo koje pruza potporu,vaskularizaciju i inervaciju za parenhim.
Stromu gradi najcesce kapsula koja obavija zlezdu, trabekule(pregrade) koje polaze od kapsule i dele zlezdu na manje celine-lobuse(reznjeve) i lobuluse(reznjice). Unutar lobulusa se nalazi nezno rastresito vezivno tkivo
koje(njega) okruzuje parenhim.
Parenhim formiraju celije koje oblazu sekretne jedinice zlezde i njene izvodne kanale.
Znaci nema masnog tkiva, a vode ima ali na celijskom nivo
--- Citat: Nikola_M Jun 13, 2007, 08:08:48 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Jun 12, 2007, 07:56:57 posle podne ---Objasni onda materiju koja se nalazi unutra ako nije voda i mast????!!!!!!
--- Kraj citata ---
Mlecne zlezde su izgradjene od specificnog zlezdanog epitelnog tkiva. One spadaju u multicelularne(multicelijske) zlezde, kao sto su znojne ,lojne, pljuvacne... Cim su multicelularne to znaci da su izgradjene od strome i parenhima!
Stromu cini vezivno tkivo koje pruza potporu,vaskularizaciju i inervaciju za parenhim.
Stromu gradi najcesce kapsula koja obavija zlezdu, trabekule(pregrade) koje polaze od kapsule i dele zlezdu na manje celine-lobuse(reznjeve) i lobuluse(reznjice). Unutar lobulusa se nalazi nezno rastresito vezivno tkivo
koje(njega) okruzuje parenhim.
Parenhim formiraju celije koje oblazu sekretne jedinice zlezde i njene izvodne kanale.
Znaci nema masnog tkiva, a vode ima ali na celijskom nivou!
--- Kraj citata ---
u!
--- Kraj citata ---
..
CESTA GRESKA PRAVI SE U VEZI PORASTA GRUDI KOD GOJAZNIH MUSKARACA.U STVARI,NAJCESCE SE RADI O OBICNOJ LIPOMASTIJI/TJ MINIMLANOJ NAKUPINI MASNOG TKVIA U PREDELU GRUDI/.,A NE O PRAVOJ GINEKOMASTIJI.
OBICNO JE DOVLJNA OBICNA PALPACIJA GRUDI,JER SE NE DIRA TJ PIPA ZLEZDANO TKIVO...
MOZE DA BUDE UPOTREBLJAN I ULTRAZVUK ILI CAK I MAMOGRAFIJA...ALI TO JE OBICNO RETKOST
Stefan45:
pedja aj ako ti nije problem stavi slike gynecomastie i lipomastije da vidim u cemu je razlika!?poz
H2SO4:
podji na google pa imas pretrazivac za slike.
jel ima nas sto stalno jedemo dok smo za kompjuterom pa da se ne izrigavamo od tih slika lijepih
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju