Ostalo > Offtopic
CIGARETE!!!
mafis:
--- Citat: ICAPAL Jun 11, 2007, 10:22:47 posle podne ---LJUDI VI MENE DEFINITIVNO ILI NE SLUSATE ILI NE ZELITE DA SLUSATE... NE ZIVIM JA NA TOME!!! RADITE VI 8 SATI U FIRMI PA 8 SATI PRIVATNO NA GRADJEVINI PROVEDITE 1 SATNA TRENINGU 5 PUTA NEDELJNO I IZMEDJU OSTALIH OBROKA JEDNOM U TOKU DANA DOJEDITE PARCE HLEBA I MARGARINA PA MI JAVITE DA LI JE VAMA SKOCIO HOLESTEROL ILI NIJE... JA SAM MISLIO DA NA OVOM FORUMU IMA OZBILJNIH LJUDI KOJIMA SE MOZE OBRATITI RADI SAVETA ALI ONI IZGLEDA DA TRENUTNO NISU NA FORUMU... A OVI KOJI SU UKLJUCENI U OVO MOJE PITANJE AKO NEMAJU PAMETNO STA PA MI SAVETUJU BOLJE DA SE SUZDRZE OD KOMENTARA... JER NEUKUSNO JE NEKOG ZJB. PREKO FORUMA... POZDRAV ZA "PROFESIONALCE" :?
--- Kraj citata ---
uh jebote sto si ti neki.svi su na ovom forumu ozbiljni prijatelju i bolje kao sto sam ti rekao prosaraj na forumu pa ces naci dosta korisnih stvari.sta se bre nerviras ko da ti jedini imas problem.los ti je pristup sa ovim ozbilnji i pozdrav za profesionalce.ako ti se nesvidja ono sto komentarisemo to ne znaci da nismo ozbiljni a i da nismo ili jesmo profesionalci.
prvo naisao si na negodovanje zbog dopune dorucku jer ovo je bodibilding forum tako da su po meni to normalne reakcije.
Opet ti ponavljam da ces na forumu naci sve sto ti je potrebno da ta dopuna dorucku bude zdravija i korisnija.
mafis:
--- Citat: ICAPAL Jun 11, 2007, 10:49:52 posle podne ---NISAM NI SPOMINJAO DA HOCU DA NESTO URADIM SA STOMAKOM JER SA NJIM SAM PRILICNO ZADOVOLJAN ALI NISAM "ISECEN" KAO VELIKI SARCEV NPR. NEGO ME CIGARETE MUCE!!! HVALA BRATE ZA SAVET... :wink: :wink: :wink:
--- Kraj citata ---
nema na cemu i drugi put
bajic:
--- Citat: ICAPAL Jun 11, 2007, 10:22:47 posle podne ---LJUDI VI MENE DEFINITIVNO ILI NE SLUSATE ILI NE ZELITE DA SLUSATE... NE ZIVIM JA NA TOME!!! RADITE VI 8 SATI U FIRMI PA 8 SATI PRIVATNO NA GRADJEVINI PROVEDITE 1 SATNA TRENINGU 5 PUTA NEDELJNO I IZMEDJU OSTALIH OBROKA JEDNOM U TOKU DANA DOJEDITE PARCE HLEBA I MARGARINA PA MI JAVITE DA LI JE VAMA SKOCIO HOLESTEROL ILI NIJE... JA SAM MISLIO DA NA OVOM FORUMU IMA OZBILJNIH LJUDI KOJIMA SE MOZE OBRATITI RADI SAVETA ALI ONI IZGLEDA DA TRENUTNO NISU NA FORUMU... A OVI KOJI SU UKLJUCENI U OVO MOJE PITANJE AKO NEMAJU PAMETNO STA PA MI SAVETUJU BOLJE DA SE SUZDRZE OD KOMENTARA... JER NEUKUSNO JE NEKOG ZJB. PREKO FORUMA... POZDRAV ZA "PROFESIONALCE" :?
--- Kraj citata ---
Watch out.......ako ti je Pedjos nesto rekao (a on je VRHUNSKI PROFESIONALAC PO PITANJU BB I ISHRANE) to je tako, mada kad nesto hoces da kazes kazi kompletno da ljudi imaju pravu sliku a ne delimicnu pa da dolazis u situaciju da mislis ti ili neko drugi da je zjb u pitanju.
pozdrav
mafis:
--- Citat: bajke Jun 11, 2007, 10:42:51 posle podne ---
--- Citat: mafis Jun 11, 2007, 10:36:37 posle podne ---sve je u glavi.kazes necu i baci paklu.ponavljam da znam kako izgleda kriza.
--- Kraj citata ---
Da se nadovezem na kolegino izlaganje, pokusaj da budes pored tona i tona visokoeksplozivnog kerozina sa upaljenom cigaretom... :lol:
--- Kraj citata ---
eto primera,hvala kolega Bajicu
bajic:
You`re welcome coleague.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju