Ostalo > Offtopic

teretana?

<< < (3/10) > >>

Zoka:
Ja koristim split sistem, 2 puta na dan posto mi je tretana na poslu...
Mozda to i nije dobro ali meni odgovara :D, 2 kraca treninga mi puno vise odgovaraju od jednog duze... ostarilo se  :D

Spartacus:

--- Citat: Papageno ---Ja koristim split sistem, 2 puta na dan posto mi je tretana na poslu...
Mozda to i nije dobro ali meni odgovara :D, 2 kraca treninga mi puno vise odgovaraju od jednog duze... ostarilo se  :D
--- Kraj citata ---

Pa to je super ako mozes da odradis treninge dva puta na dan i ako ti tako odgovara
Nisi ti jos ostario bolje izgledas od 50% nas omladine :D

stari profil:

--- Citat: Spartacus ---Koja je to milina kad hoces ides u teretanu, odnosno kad imas vremena. Ovdje u Sarajevu moras biti zadovoljan ako teretana radi nedjeljom
--- Kraj citata ---

u tome i ja imam problema...a u koju ti teretanu ides Spartcus??? Ja sam se prije par dana prebacio gore na mojmilo - ispod djecijeg sela - teretana je nedavno otvorena i ima sve sta pozelis  :wink:  :wink:  :wink:

Spartacus:

--- Citat: adis ---
--- Citat: Spartacus ---Koja je to milina kad hoces ides u teretanu, odnosno kad imas vremena. Ovdje u Sarajevu moras biti zadovoljan ako teretana radi nedjeljom
--- Kraj citata ---

u tome i ja imam problema...a u koju ti teretanu ides Spartcus??? Ja sam se prije par dana prebacio gore na mojmilo - ispod djecijeg sela - teretana je nedavno otvorena i ima sve sta pozelis  :wink:  :wink:  :wink:
--- Kraj citata ---

Trenutno idem u neku teretanu na Marin Dvoru, skoro je i ona otvorena, teretana je dobra, cista, odrzava se ali je problem to sto je premala pa kad nas 5-6 trenira vec je guzva. Rado bih se i ja prebacio u tu teretanu ali jednostavno mi je daleko da idem svaki dan do Mojmila. Kakve su cijene u toj teretani?

stari profil:
Imas dvije solucije

1. - cijena 30 KM - termin od 7h do 16h bez tusiranja
2. - cijena 40 KM - cijelodnevni termin, tusiranje i pice po zelji

ja sam ranije isao u FIS na skenderiju, gore je 50 KM ali je meni to bilo previse jer sam kasno dolazio iz skole pa sam se prebacio u ovu na mojmilu, odabrao sam ovu drugu opciju sa tusiranjem a teretana je jednostavno fenomenalna, sve sprave su nove a prostor je ogroman - nema guzve ni za 20 clanova...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju