Ostalo > Offtopic
teretana?
Spartacus:
--- Citat: adis ---Imas dvije solucije
1. - cijena 30 KM - termin od 7h do 16h bez tusiranja
2. - cijena 40 KM - cijelodnevni termin, tusiranje i pice po zelji
ja sam ranije isao u FIS na skenderiju, gore je 50 KM ali je meni to bilo previse jer sam kasno dolazio iz skole pa sam se prebacio u ovu na mojmilu, odabrao sam ovu drugu opciju sa tusiranjem a teretana je jednostavno fenomenalna, sve sprave su nove a prostor je ogroman - nema guzve ni za 20 clanova...
--- Kraj citata ---
:cry: :cry: :cry:
Nisi mi trebao ni govorit za tu teretanu.
Ma dobre se cijene i u ovoj u koju ja idem su slicne malo skuplje nista strasno.
stari profil:
--- Citat: Spartacus ---
--- Citat: adis ---Imas dvije solucije
1. - cijena 30 KM - termin od 7h do 16h bez tusiranja
2. - cijena 40 KM - cijelodnevni termin, tusiranje i pice po zelji
ja sam ranije isao u FIS na skenderiju, gore je 50 KM ali je meni to bilo previse jer sam kasno dolazio iz skole pa sam se prebacio u ovu na mojmilu, odabrao sam ovu drugu opciju sa tusiranjem a teretana je jednostavno fenomenalna, sve sprave su nove a prostor je ogroman - nema guzve ni za 20 clanova...
--- Kraj citata ---
:cry: :cry: :cry:
Nisi mi trebao ni govorit za tu teretanu.
Ma dobre se cijene i u ovoj u koju ja idem su slicne malo skuplje nista strasno.
--- Kraj citata ---
a moram ti reci da u teretani rade dvije prelijepe djevojke...ufffffffffffffffffffffffffffff... :wink: :wink: :wink: :wink:
sasacg:
Adise,Adise,sad znamo sto si odabrao tu teretanu :D.A ovamo pricas-tusevi,extra sprave,prostor.Moguce da je to neka obicna rupa,al njemu zbog te dve sve izgleda extra...Legendo :lol: :lol:
stari profil:
hahahahaha...ma ne...majke mi...teretana je extra ali i one su zasluzne za to
kety:
Prava teretana-sa ormaricima za stvari,sa hrpom person trenera,bazenom,sa mini obdanistem gde zene mogu ostaviti decu dok vezbaju,sa raznim programima aerobika...... tako je u civilizaciji,a ne kao ovde,da se gucis u malom prostoru i udises svaciji znoj,...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju