Multimedia > Slike/Muškarci
Bob Sapp
benchpress:
Po meni je najbolji Remy Boniesky
gaudi:
Zerom Le Boner jeste jedna od legendi K1 ali u poslednjih par meceva je prilicno razocarao . A Bob kao borac nije los ,ali nikako ne spada u sam vrh . Ali kao atrakcija u ringu , to je vec prica za sebe
Esteban:
Pa omatoreo je Le Banner ... mada je i dalje jedan od najboljih ... jedino protiv Aertsa mi je delovao nekako izmoreno, mozda ne spremno i ako je bio ubedljivo NAJNAPUCANIJI nego ikad do sad, ramena i ruke je nabio kao lud ... Aertsu je valjda i slomio 2 rebra u tom mechu, pa zbog toga nije mogao da nastavi ..
Bobe Sappe je u Japanu prava medijska licnost, na reklama za sladoled i na TV se non stop pojavljuje ... valjda ono "jedi nas sladoled ako hoces da budes veliki ko Bob Sapp" :)
VelikiNESKO:
Bob Sapp ,je OGROMAN KAO GORILLA, ali je slab u ringu, popusi jo puno puta u k1 i u PRIDE , pa jesi video kako ka mirko sjebo jebote 1 udarac i ode u u picku materinu.
Big_Rasha:
Ko je gledao Sapp-a u poslednjim mecevima mora da se sokirao, covek je puuuuno napredovao, neverovatno bije i nogama... Mirko jedan od mojih omiljenih boraca, a od K1 najjaci je Red Scorpion, Valentin Ignjashov, a jako volim i Rey Sefo-a.
A izgleda mi da je Mirko snimio i neki film...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju