Multimedia > Slike/Muškarci
Bob Sapp
Mladen:
Pa da je brz bas i nije, a nije bas ni pokretan :) :)
Kako je pao protiv Mirka :)
stari profil:
--- Citat: Mladen ---Pa da je brz bas i nije, a nije bas ni pokretan :) :)
Kako je pao protiv Mirka :)
--- Kraj citata ---
pa svako ima los dan...jbg...jeste pao ali je ipak velika stvar to sta on radi :wink: :wink: :wink:
gaudi:
--- Citat: milovan ---Evo jos jedna slika sapp-a ne kazem ja da je on nesto spec, on je samo golem, nema on neku definiciju, ali taj covek igra ragbi i uporedo je as u K-1 tajlandskom boksu, mene samo fascinira, kako tako veliki covek moze da bude tako pokretan i brz....
--- Kraj citata ---
Haha pa brate i nije nesto pokretan i brz .Dobro, za 160 kg je ok , ali jesi gledao njegove borbe u k1 ? Pa to je smejurija . Zaleti se 5 koraka i posle izdise kao da je istrcao maraton .dobijali su ga neki borci koji imaju duplo manje kg
IFBBPro:
Slazem se sa svima vama, stvarno nije brz. Ali to se ne moze ocekivati za grdosiju od 160kg hehe ali svaka mu cast kada na tolikoj kilazi uspije istaci svoje trbusnjake. Ali brale kada te spuca nema te nigdje :!: :!:
I smijesna mi prva slika, nesto kao foto model :) Ne stoji tolikom covjeku takva vrsta slikanja.
Svejedno ipak mi je drag. Ima novi film jedan u kojem on glumi.. moram ga pogledati.
I po vasem misljenju koliko on ima % BF? Bas me zanima, tesko je odrediti.. po mom misljenju nema vise od 13-14%.. sta vi mislite?
Spartacus:
Ja mu dajem BF% maximalno 11%
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju