Multimedia > Slike/Muškarci

IRON BULL IT"S YOUR TURN- Alexey (Lesha) Lesukov - 18 years old bodybuilder!

<< < (23/28) > >>

R.Igor86:
Da to je tacno,NAZALOST...Samo se nadam da ce da unovci sve to...inace je sve besmisleno....

nellle:
mnogo malo je tih koji unovce to tj koji imaju nesto od bb....
a nije besmisleno veruj mi,to je satisfakcija velika,raditi za to mesecima i posle uzeti medalju....nema lepseg...
nego da ne idemo u off...

H2SO4:
kako to poceo sa 14 godina? otkud ti to znas. i po cemu je ta hemija otrovna? i koja je to hemija sem steroida, reci da i mi znamo.

ja mislim da je tu prije u pitanju vanserijska genetika a poslije sve ostalo...

i stvarno loshi mu ti roditelji, treba ih u sibir poslat na robiju :(

R.Igor86:

--- Citat: H2SO4  Februar 28, 2008, 05:59:18 posle podne ---kako to poceo sa 14 godina? otkud ti to znas. i po cemu je ta hemija otrovna? i koja je to hemija sem steroida, reci da i mi znamo.

ja mislim da je tu prije u pitanju vanserijska genetika a poslije sve ostalo...

i stvarno loshi mu ti roditelji, treba ih u sibir poslat na robiju :(

--- Kraj citata ---

Ne poceo je sa 17 ipo....daj bre ne razumem cemu to pitanje...ne kazem da nema tu udela genetika...ima i to ogromnog,ali prijatelju reci mi zasto onda bas na ovom forumu se skrece paznju da se saceka do neke granice sa uzimanjem anabolika,da nije mozda zato sto je zdrava?da li to znaci da treba da se ubrizgava deci u obdanistu po tebi?Samo kazem da covek ne moze biti svestan u tim godinama sta radi vec se ocito radi o manipulaciji trenera,ili ne znam koga iz njegovog okruzenja...mozda cak i samih roditelja....i nisam neki od onih ljudi koji se zgrazavaju od pomisli na steroide,samo se ne slazem da je u tim godinama potrebno uzimati AAS!!!!!!

nellle:

--- Citat: R.Igor86  Februar 28, 2008, 06:11:48 posle podne ---da li to znaci da treba da se ubrizgava deci u obdanistu po tebi?

--- Kraj citata ---

kakva bi to cool deca bila.... :mrgreen:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju