Multimedia > Slike/Muškarci

IRON BULL IT"S YOUR TURN- Alexey (Lesha) Lesukov - 18 years old bodybuilder!

<< < (14/28) > >>

shone190:
OK, odustajem :). Salim se naravno, ja mislim da uzima dosta toga, vi ne mislite tako i to je to. Naravno prica nema poentu posto necemo nikada saznati sta covek koristi.

@Pedja

Iskreno receno mislim da mi taj Bionabol nije doneo ni 10% onoga sto sam dobio posto sam jeo kao nenormalan, a uzimao sam neke smesne doze, koliko se secam nesto oko 20mg dnevno u "najjacoj" nedelji. Posto sam okacio slike mozes da vidis kako sam bio izdefinisan sa 75Kg, a kada sam zavrsio na 100Kg to je bilo smesno koliko sam sala navukao :) Naravno vremenom sam to doveo u red, a slike sam postavio u sledecoj temi:

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,7808.0/topicseen.html

Pozdrav!

loki22:

--- Citat: Manimal  Oktobar 02, 2007, 01:08:11 pre podne ---
--- Citat: shone190  Oktobar 02, 2007, 12:45:11 pre podne ---Evo upravo sam "okacio" svoje slike i otvorio novu temu da ovu ne gusimo nepotrebnim stvarima. 

@manimal
Ne znam zasto mislis da "serem" i u sta od ovoga ne verujes? Naravno da se ne vredjam posto je na tebi da poverujes ako hoces, ako neces nikom nista. Nemam razloga nista da lazem/krijem i ne znam zasto bih.

@H2SO4
Daleko od toga da mi je tesko, cak naprotiv :) Decko stvarno odlicno izgleda, ali nikada se ne bih menjao sa njim, prvenstveno zbog toga sto nam ciljevi nisu isti. On je spreman da rizikuje zdravlje zbog izgleda i verovatno mu je cilj da nabaci sto je moguce vise misicne mase, dok je moj cilj 100Kg misica bez rizika po zdravlje. Da ne pominjem to sto mi se cini da je veoma nizak, ali dobro za BB je to mnogo bolje od mojih 190cm. Sve u svemu ne zavidim mu ni najmanje.

Pozdrav!

--- Kraj citata ---

Rekao si da imas staza u teretani 14 godina, pa onda ne bi trebalo da pises ovakve gluposti, a narocito da pitas Pedju da li misli da "Alexey koristi nesto od AAS". Stvarno glupo pitanje od nekoga ko ima toliko iskustvo u teretani i ko se bavi ovim sportom. Jos je gluplje i naivnije sto si cak i postavio ovo pitanje, mislim, zar ne vidis da se decko takmici i da se ne moze ovako izgledati bez upotrebe AAS-a ili AAH-a, whatever. Nemas potrebe da se opterecujes ili ubjedjujes da li neko koristi male ili velike kolicine AAS-a ili AAH-a, da li je popio pola ili cijelu apoteku, jer je to potpuno nevazno.

Opterecujes se i sa tim da li ce decko da izgubi zdravlje zbog izgleda. Pa da ti odgovorim odmah, nije ni moje ni tvoje da mislimo i sudimo o tome. To je njegova LICNA odluka i njegov zivot i ko smo mi da raspravljamo o necijem privatnom zivotu i odlukama, razmisli o tome i prestani se opterecivati sa tim i samo se koncentrisi na svoj zivot da ga organiziras kako mislis da je najbolje.

Ja ti zelim puno srece i zdravlja i da ostvaris sve zelje u svom zivotu.

--- Kraj citata ---

?

nellle:
momak je stvarno.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nellle:
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nellle:
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana