Multimedia > Slike/Muškarci
IRON BULL IT"S YOUR TURN- Alexey (Lesha) Lesukov - 18 years old bodybuilder!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: nellle Novembar 23, 2007, 01:07:21 pre podne ---
--- Citat: Spartak Novembar 23, 2007, 12:26:33 pre podne ---jbte dje je malcu kraj???
--- Kraj citata ---
to se nikad ne zna....pros maybe some day.....six feet under....who knows......
--- Kraj citata ---
vidi sada ovo...
jbt..zasto to i cemu ovo..
cuj six feet under...
a ovamo se raspitujes za uzmanje anadrola ti...
jebiga stari..nije to bas fer a ni lepo...
mislim..sagledaj situaciju relanu..ti radis isto sto i on...a to sto je klinac takav kakav je..pa brate..tebi niko nije kriv...a ni meni..niti bilo kome...
jer vodcei se tvojom logikom..svako onaj ko je bolji od tebe ide sixx feet under..
nemoj tako
nellle:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 23, 2007, 07:02:49 pre podne ---
--- Citat: nellle Novembar 23, 2007, 01:07:21 pre podne ---
--- Citat: Spartak Novembar 23, 2007, 12:26:33 pre podne ---jbte dje je malcu kraj???
--- Kraj citata ---
to se nikad ne zna....pros maybe some day.....six feet under....who knows......
--- Kraj citata ---
vidi sada ovo...
jbt..zasto to i cemu ovo..
cuj six feet under...
a ovamo se raspitujes za uzmanje anadrola ti...
jebiga stari..nije to bas fer a ni lepo...
mislim..sagledaj situaciju relanu..ti radis isto sto i on...a to sto je klinac takav kakav je..pa brate..tebi niko nije kriv...a ni meni..niti bilo kome...
jer vodcei se tvojom logikom..svako onaj ko je bolji od tebe ide sixx feet under..
nemoj tako
--- Kraj citata ---
pedja...ovo nisam rekao samo zbog hemije...tako se kaze,nikad ne znas u zivotu sta nosi noc a sta dan...ko zna,mozda mene ili bilo koga od nas sutra spici auto,udari grom....na to sam mislio....
Pedja_Petrovic:
pa vidi...bas i ne verujem da si mislio da ce taj momak da zavrsi pod zemljom jer ce auto da ga udari..
aludario si na to da je klinac pun hemije....i da ce uskoro da crkne..
kao sto rekoh.....nije ok da to kaze neko ko je i jednom u zivotu probao hemiju....
Kralj ist Back-Bakic:
Citao sam komentare od svakoga.... Momak Rus je Talenat za BB. Genetika je 100% A to dali je i kolko je rokao AAS hemiju to niko nezna?? Od nas mislim... Zna on sam i njegov trener .. Vazan je rezultat!! A rezultat je VRH!! Bolje i nemoze biti za Juniora!! Momak sigurno trenira od svojih (da ne preteram) 12-13god. znaci 5god neprekidno bavi se skoro profesionalno sa BB. Svaka cast jos jednom!! Molim vas uzdrite se od takvih i slicnih komentara podvizna Apoteka i sl.!!
Pedja_Petrovic:
to kralju..
e neka si im svima rekao
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju