Ostalo > Offtopic
Nella
Manimal:
--- Citat: Nella Jun 24, 2007, 07:40:04 posle podne ---velika hvala vam svima ljudi slatki ste.....
...ja malo kasnim sa odgovorom al bolje ikad nego nikad...
--- Citat: Lola Jun 23, 2007, 06:52:53 posle podne ---Jao , jadna ona ako si joj ti bio na veceri . :)
--- Kraj citata ---
hehe ma cuti lolo zamalo on nije bio vecera...salim se...al ne stvarno je jeo kao pticica..mene na cisto bilo stid koliko sam pojela to vece hehehehehe :lol:
Sigurno misli da si joj pojeo svu ribu.
--- Kraj citata ---
a riba je bila extra kako si dobro pogodio bit ce slicica cim dodjem kuci iz sa.... :wink:
[/quote]
Kako ne bi pogodio, i ja sam tako radio. Kada sam izlazio sa djevojkama uvijek predlozim menu, "tvoja riba, moje meso" i obadvoje uzivamo u veceri. 8)
Nella:
--- Citat: Manimal Jun 24, 2007, 07:48:00 posle podne ---
--- Citat: Nella Jun 24, 2007, 07:40:04 posle podne ---velika hvala vam svima ljudi slatki ste.....
...ja malo kasnim sa odgovorom al bolje ikad nego nikad...
--- Citat: Lola Jun 23, 2007, 06:52:53 posle podne ---Jao , jadna ona ako si joj ti bio na veceri . :)
--- Kraj citata ---
hehe ma cuti lolo zamalo on nije bio vecera...salim se...al ne stvarno je jeo kao pticica..mene na cisto bilo stid koliko sam pojela to vece hehehehehe :lol:
Sigurno misli da si joj pojeo svu ribu.
--- Kraj citata ---
a riba je bila extra kako si dobro pogodio bit ce slicica cim dodjem kuci iz sa.... :wink:
--- Kraj citata ---
Kako ne bi pogodio, i ja sam tako radio. Kada sam izlazio sa djevojkama uvijek predlozim menu, "tvoja riba, moje meso" i obadvoje uzivamo u veceri. 8)
[/quote]
hahahhaaha dobra fora...
Pedja_Petrovic:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju