Ostalo > Offtopic

KAKO PODNOSITE OVE VRUCINE?

<< < (8/11) > >>

Pirat:

--- Citat: chakija  Jun 25, 2007, 11:39:38 pre podne ---Meni je do yaya ,ali samo dok ne moram da se vozim gradskim prevozom...Nista gore nego kad se uzegnu penzioneri ili ti udje u bus neki kloshar koji se nije nije prao godinama a na sebi nosi jos uvek zimsku odecu.... :x

--- Kraj citata ---
ha ha nije to nista ... meni je u gsp usao neki klosar koji se usro brate...i to sve dok sam se vozio do faxa na ispit... ono pola ljudi  na toj strani busa ne veruje sta ih je snaslo...jos ljudi moraju da stignu na poslove ili sta vec pa ne mgu da rade Esc..kada sam izlazio propisno sam ga ispickarao iako je to dzabe...visse ono da izbacim iz sebe neki bes...sva sreca padala kisa bilo ladno vreme...inace da je bilo nesto tipa 45 stepeni u busu ne bih izdrzao- izvrsio bih harakiri...

Tikica:
napolju je pakao   :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:  :? :? :? :? :?

Tanjica:

--- Citat: princo  Jun 25, 2007, 02:31:30 pre podne ---Meni je opao apetit za 50%. Uzasno se osecam.

--- Kraj citata ---
Ja proždrah sve živo :(
Čak mi se jede i puter, što mi se nije jelo bar jedno 7 godina...

Sasa Ilic:
Overavam polako ali sigurno.Mrtvo leto :evil: Najjace je prolece kad temperatura neprelazi 25 stepeni.

TTgirl:
Ja cu da umrem sa knjigom u ruci:(:(:(...Svi su na bazenu sem mene...smrrrrrrc...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju