Ostalo > Offtopic
Grand idiotizam!
kikko:
--- Citat: milosh031 Jul 09, 2007, 05:02:54 posle podne ---
--- Citat: PitBull Jul 09, 2007, 04:16:51 posle podne ---Brate ako tebi tako nesto ne odgovara ne opterecuj se time, ako mislis da zaglupljuju uredu, tvoje misljenje
--- Kraj citata ---
Бата нисам отворио овај топик да ми људи говоре да се не оптерећујем....већ да чујем мишљење других људи... :wink: Има разлике јел да :wink:
--- Kraj citata ---
Istina da je na "narodnjacima" sto se tice "ludila" najzesce(kao sto neko rece)-ali ovde govorimo o kvalitetu iste-a ona je losa do bola(blago receno)..A i ta atmosfera koja vlada,nekako nije bas zdrava..Sve ribe su sa frajerima a napucane do bola-igraju i skacu po stolovima sa golim dupetom i sisama a niko ne sme da ih pogleda da "ne bi bilo problema"(cuvena recenica)..Ne znam...To je moj dozivljaj i misljenje-i ne treba mi da mi neko prica i ubedjuje da nisam u pravu..
A Barutana,KST,SKC-to je druga krajnjost--muzika ima kvalitet ali su atmosfera i "ludilo" manje izrazeni..
Ja sam se nasao u sredini,sto se provoda tice...
Corey:
Uz narodnjake možeš dobro da se provedeš
ako si pijan
Pirat:
@ kikko
apsolutno si u pravu ... narocito atmosfera...itd...drugim recima ako ne mozes da se odlucis sta je dobro , sta valja, koju muziku slusati...-ldi u tom pravcu kakav uticaj ima na drustvo...
inace narodnjake i seljake itd... splavovi i te paljevine zaobilazim u sirokom krugu... jednostavno ne mogu da razumem koliko ti treba da budes glup da slusas i da ti bude idol recimo neka tamo Ceca , Karleusa, ili sta vec ne pamtim imena tih estradnih umetnika-ca... jbt
--- Citat: PitBull Jul 09, 2007, 04:16:51 posle podne ---Brate ako tebi tako nesto ne odgovara ne opterecuj se time, ako mislis da zaglupljuju uredu, tvoje misljenje
--- Kraj citata ---
ne zaglupljuju oni ... to je do ljudi...koji biraju da slusaju takvu muziku... inace tema je jako dobra ali je isprana kako u drustvu kako na raznim emisijama itd... tako da je suvisno visse diskutovati...
milosh031:
Мислим довољно је чути текст тих "песама" и какву поруку оне шаљу....
"ако имаш петљу, ако имаш херца купи ми бунду од нерца" :shock:
".....скини ме па откини" :shock:
Не сећам се тачно како се зове емисија где 4 госта из различитих студија у исто време дискутују на одређену тему....углавном гости су били Миња Субота,Беби Дол,Сузана Манчић и четвртог не могу да се сетим....
Снимци са оних кастинга за звезде гранда су били приказани у тој емисији...дете које дај Боже да има 12година појави се са пар крпица на себи и пева нешто слично горе поменутом.... :idea:
FLEXns:
ne opterecuj se ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju