Ostalo > Offtopic

Grand idiotizam!

<< < (9/18) > >>

milosh031:
Занимљиви текстови....  :lol:

Nico:
"inace narodnjake i seljake itd... splavovi i te paljevine zaobilazim u sirokom krugu... jednostavno ne mogu da razumem koliko ti treba da budes glup da slusas i da ti bude idol recimo neka tamo Ceca , Karleusa, ili sta vec ne pamtim imena tih  estradnih umetnika-ca... jbt "

@pirat
A sta sad ja treba kao da kazem kako rokeri/rokerke dzibre i kako su gadni i ruzni...to bi bila opet neka krajnost i glupo je raspravljati.
sto se idola tice, po meni na primer su bolje , Karleuse i Seke, nego Balege (Bajage), Bore Corbe, Rundeci, Marilyn Mansoni i ostali ljudi koji su pobegli u neki nezdrav razum.

"Бата нисам отворио овај топик да ми људи говоре да се не оптерећујем....већ да чујем мишљење других људи...  Има разлике јел да  "
@milosh031
Ako te toliko interesuje misljenje drugih, zasto si onda vec u naslovu teme dao zakljucak svemu (Grand Idiotizam), sta sad ima da se raspravlja...
Ko da sam ja stavio naslov rokeri debili, pa kao aj sad da raspravljamo...

milosh031:
У наслову топика сам дао своје мишљење,виђење...назови то како оћеш  :wink:

mafis:
Misljenje o grandu.Cisto s....e.

bajic:
@ Lola .......
Za `IZVUKLA SI CIGLU IZ TEMELJA LJUBAVI NASHE`.
To je grupa The Kuguars i oni su zajebanti neshto kao Rambo Amadeus,  a u svom repertoaru na albumu koji s ezove SMESNA STRANA MUZIKE imaju obrade `   smoke on the water` i   `Layla-Tom Jones` kao i ` leptiricu sarenicu` , ` ture bure valja......., prema tome ne racunaj ih u narodnjake.
(ILI U PREVODU NE MI IH DIRAJ .... :evil:)
 :D CAPISCI  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju