Ostalo > Offtopic
Grand idiotizam!
H2SO4:
--- Citat ---Matori,kako mozes da mi kazes uopte nesto tako???
--- Kraj citata ---
kako mogu da kazem tako nesto? da li se vase visocanstvo uvrijedilo? trebam li mozda pisat neki zahtjev da bi tako nesto rekao? nekakva dozvola od nekog ministarstva?
--- Citat ---Ja gledam tvoje postove ovde po celom forumu-stalno nesto pokusavas da spustis i uvredis ljude..
--- Kraj citata ---
sve u cilju vaspitno-edukativnih mjera. bez ikakvih zlih namjera.
--- Citat ---Nisam neki ljubitelj Peppersa-ali kako mozes da poredis jebeni Grand i jos jebeniju fuksetinu sa pravim muzicarima,koji su zavrsili Berklije i Harvarde i koji su profesori na univerzitetima.......
--- Kraj citata ---
jel sam ih ja poredio? ja sam pomenuo 100hiljada grladi.
kakve veze imaju ti fakulteti sa tom muzikom?? kakve veze ima sto je neki perverzni matori narkoman muzikant ujedno i profesor na nekom univerzitetu? sad mi zvucis kao neka sponzorusa, ne zamjeram ti, uticaj drustva je ucinio svoje.
ee to su prava gospoda sa harvarda. piju caj svaki dan u 16:00. a ne nasa ceca jedva je zavrsila srednju skolu u zitoradji, sram je bilo ...
--- Citat ---Zavrsavam sa ovom temom-nemam vise sta da kazem.....
--- Kraj citata ---
another one bites the dust...
H2SO4:
ma smijesni ste
milosh031:
H2SO4 ништа конкретно ниси рекао.....
А какве везе имају факултети...па нпр ове наше "звездице" не могу да склопе 2 нормалне реченице :lol:
Умеју да кажу само "за мој стајлинг се побринуо Пера пандур" и "на ципелице сам дала 300ојра" :lol:
kikko:
Nisam se uvredio,daleko od toga..Malo me iziritiiralo ono:"da nisi peder ako ne volis silikone i celulitno dupe"..
Ja sam u fazonu da slusa i gleda ko sta hoce..A ubedjivati nekog da li vise voli plavu ili zelenu boju je besmisleno,i objasnjavati nekom zasto je plava lepsa od zelene.....Zato i izbegavam rasparave i ubedjivanja sta je lepse,ko je bolji "radikali ili demokrate"-dal je bolji Zidan ili Ronaldinjo...
meni je zao sto sam uopste upao u ovako glupu raspravu...
Poz..
milosh031:
А за шта друго служи форум....расправа,дискусија...некад и свађа 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju