Ostalo > Offtopic
Grand idiotizam!
milosh031:
--- Citat: gavranac Jul 11, 2007, 02:39:20 posle podne --- Znachi, ja govorim o uticaju na decu, ne na vec formirane ljude - tu nema vishe shta da se radi.
--- Kraj citata ---
Управо то!
Није поента овде да људима пренесеш поруку да не треба да слушају ту музику (а многи тако доживљавају овај топик).Хвала Богу да свако слуша шта му одговара.Овде је поента утицај те музике на млађе генерације!
bajic:
Branko kockica will be back very soon.... :D
H2SO4:
--- Citat: milosh031 Jul 11, 2007, 02:50:11 posle podne ---
--- Citat: gavranac Jul 11, 2007, 02:39:20 posle podne --- Znachi, ja govorim o uticaju na decu, ne na vec formirane ljude - tu nema vishe shta da se radi.
--- Kraj citata ---
Управо то!
Није поента овде да људима пренесеш поруку да не треба да слушају ту музику (а многи тако доживљавају овај топик).Хвала Богу да свако слуша шта му одговара.Овде је поента утицај те музике на млађе генерације!
--- Kraj citata ---
pa onda si trebo topik nazvat uticaj 'muzike na mlade generacije', pa da se sve fino detaljno napise koja muzika prouzrokuje koji side effect.
a ovo je vec preraslo u neki sovinizam ...
FLEXns:
u jebote zakasnicu na sabor !
milosh031:
Тачно је да и други музички правци и културе имају утицај на млађе....ал ставио сам овај зато што мислим да он има највећи утицај и искрено не могу да га смислим :wink:
*флекс
Ај дефиниши шта си сада хтео да нам кажеш???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju