Ostalo > Offtopic

zahvala

(1/12) > >>

fitness_instruktor:
Neznam kakvo ste iskustvo vi imali na ovom Forumu ali ja vam moram reć da sam oduševljem s ovim !!!!!!!!!!!!!
Prije svega moram vam reć koje taj Gosp Peđa (moje zapažanje)
1)To je covijek koji je prije svega iskren ali nekad zbog te svoje iskrenosti bude gledan s ćuđenjem jer ja smatram da je ovakvih ljudi malo!!!!!
2)To je covjek koji je spreman pomoći svakome mene nikad nije vidio niti mi cuo glas a dao mi je toliko savjeta koji su mi puno pomogli i ućinili me sretnim ;a ućiniti nekoga sretnim stvarno je potrebno se potruduit!!!!!!
3)To je covijek koji je skroman jer biti prvak Balkana a ne dobit "KRILA" stvarno je teško !!!!!
Ima tog  još ali mi nije u interesu nekoga dizat u nebesa nego mi je cilj ovde javno se zahvliti Gosp PEĐI PETROVIĆU na svemu što mi je pomogao a i na slikama s posvetom koje sam danas dobio još jednom velika HVALA PEĐA!!!!!!!!
Joško B.

Binais_Begovic:
Slazem se sa tobom. Pedja je super covek!

tech:
ja se zahvaljujem i Pedji i cijeloj ekipi foruma...usput bas juce sam citao Pedjin text iz nekih novina (ili je flex ili fitness):"moj put do atlete Jugoslavije" i odlican je...

Pedja_Petrovic:
sada ste me posramili :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ...ali nedam se ja....

ufff..mnogo mi je lakse sada kad si mi rekao da su slike stigle.....ufff...sada mi je lakse......a ovo oko toga da uvek naj.......zato sto sam iskren...ja to znam..i ne mogu da promeniim....

e binais,binais........ :twisted:  :twisted:  :twisted: ....jesi djavolcic :twisted:  :twisted:  :twisted: .......hehheheheheheh

Nikae:
Ja sam ovde tek od nedavno ali se odma vidi WHOS THA MAN!!
                                PEDJA NARAVNO!!

Odgovara na sve postove, nezabusava :).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju