Ostalo > Offtopic

Zene vole misicave muskarce

<< < (4/12) > >>

puppeter:
... slazem se sa onim clankom da zene biraju zgodnije i misicavije muskarce kada su u pitanju avanture vezane sa fizickom privlacnoscu, ali da kod biranja zivotnog saputnuka prevagu odnose neki drugi kvaliteti...

...misljenja sam da kod muskaraca nije tako... muskarcima je fizicka privlacnost uvek bitna, bilo za avanturu bilo za nesto ozbiljnije, tako da smo u vecem broju slucajeva spremni da za dobru cavu pored sebe platimo brakom.....

naravno ne generalizujem nista i ovo sto sam rekao treba posmatrati u okvirima prosecnih vrednosti....

Pirat:
u jbt RemetiK ...hoce li doci taj dan kad cemo se ja i ti sloziti oko necega... pretnja ? kakva pretnja ? pa te persone svakog iole normalnog i pametnog coveka u zivotu ne zanimaju... gledaj ovako, znaci mogli bi smo o ovoj temi dosta pricati ali stvar je u sledecem:
isti se pronalaze....srodne dusse... ali normalna devojka, zrela devojka... nece ti gledati koliko ti misica imas-to moze biti samo plus... bitnije je koliko mozga imas! naravno...pod ovim PRIVLACNOST ovde se govori o fizickoj privlacnosti...ali ne i o tome kako osvojiti nekoga i sta je sve potrebno da posedujes-koje kvalitete... kada sam rekao dusevno bogatiji, inteligentniji -ovo sada potpisujem-extra gradjen i misicav muskarac a uz to plitak, i glup... nije potreban nijednoj devojci...moze samo da prodje kao prolazna avantura... a persone kojima pametniji i dusevno zreo i normalan muskarac predstavlja pretnju...su nezrele i glupe devojke...uz to i jako nesigurne u sebe, ne znaju sta hoce...nadam se da i ti delis isto misljenje samnom da takve ribe nikada ne mozes shvatiti ozbiljnim

Remetik:
Sve je to 1+1=2, ali sa druge strane i nije...ide mi sve to vise na ku..c... Apsolutno se slazem sa tobom, sto se tice budala i tako...ali moras da "prevrnes" 50 budala da bi nasao jednu "vrednu"...jer ne mozes da znas ako samo posmatras...pa te to opet primorava da budes sa njima...i tako... Treba se opustiti i ne lupati glavu preterano. Radis sta ti prija i to ej to, a neke stvari se jednostavno dese.  :wink:

H2SO4:
ja volim crnkinje

Remetik:
Ja ne pravim rasne razlike...eventualno zene bliskog istoka..sve ostale su lepe na svoj nacin... :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju