Ostalo > Offtopic
Zene vole misicave muskarce
H2SO4:
pa sto fali ako je osoba glupa nije mi jasno?
ako bi neko voljan bio da obrazlozi u 3 recenice.
hvala
TTgirl:
Ja nisam generalisala. . .nekima bas to odgovara.Ukoliko zele da imaju potpunu kontrolu. . .Ja sam govorila samo u svoje ime.Imala sam takvu osobu pored sebe,pa je to samo moje skromno misljenje. . .
PitBull:
Pa i da imam meni se swidja i kraj, druge ni ne pitam
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Nažalost sad su u djiru anoreksicari koji vole cure zbarit na razne koktele narkotika, nazalost tako je u mom mjestu, sto si gore gradjen, mrsaviji sa krivim ramenima i kompletnom figurom, to si veca njuska jer se furas na narko djir... :shock: :?
A smatram da zene vise vole "normalne" muskarce nego malo "jace" barem odakle ja dolazim ljude sa preko 100kg+ ili ti ga misicave, odma si glup, razbijac, kriminalac i slična sranja...
A tko trenira zbog misljenja zena neka ide doma... :? :(
KoRn-90:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Jul 15, 2007, 02:47:31 pre podne ---Nažalost sad su u djiru anoreksicari koji vole cure zbarit na razne koktele narkotika, nazalost tako je u mom mjestu, sto si gore gradjen, mrsaviji sa krivim ramenima i kompletnom figurom, to si veca njuska jer se furas na narko djir... :shock: :?
A smatram da zene vise vole "normalne" muskarce nego malo "jace" barem odakle ja dolazim ljude sa preko 100kg+ ili ti ga misicave, odma si glup, razbijac, kriminalac i slična sranja...
A tko trenira zbog misljenja zena neka ide doma... :? :(
--- Kraj citata ---
S ovom zadnjom recenicom se 100% slazem.Meni je potpuno glupo kome je to razlog treniranja.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju