Ostalo > Offtopic
Zene vole misicave muskarce
sasacg:
--- Citat: milosh031 Jul 16, 2007, 07:47:55 posle podne ---Доста пута сам присуствова таквим разговорима...тј коментарима у вези тога...
Можда и ја грешим,ал некако сам стекао такав утисак
--- Kraj citata ---
Ja mislim da si u pravu...
Spartak:
jest potpuno je u pravu.Rijetke su cure koje se loze na ove kao sto smo mi mesnate
PitBull:
PA dobro mozda i jeste tacno, postoje oni komntari vecine dewojaka tipa, jao fuj to je odvratno itd. (tako cesto komentarisu mesnate)
natasha_bg:
--- Citat: Spartak Jul 16, 2007, 07:57:52 posle podne ---jest potpuno je u pravu.Rijetke su cure koje se loze na ove kao sto smo mi mesnate
--- Kraj citata ---
Ma ne znaju one sta valja.
Kad jednom probaju posle ne mogu bez njih :lol:
Gjoroski:
Zasto mesnate?? A loze se na "pederski" izgled jer se plase pravih muskaraca. Ako ih uopste ima.
Imate i mesnate tipove, BILDERE, koje imaju trbusnjake ko lopte za bejzbol :)
Definitivno da je sve to stvar ukusa i zelje. Ako neka ili neko zeli nesto materijalno i nije im bitan izgled i uzivanje u seksu, onda njih nemozes da ubedis u suprotno. Za sve njih je to telesna lepota i oblikobanje tela. Puno sala i pun novcanik.
Ali, definitivno, oni zgodni frajeri, bar one koje misle da su zgodni, cekaju da im riba pridje, jer su sigurni da su neki jaki frajeri pa ce ribe da se ubijaju za njih.
Dok oni malo manje zgodniji, svesni da ako cekaju nokada nece docekati, prilaze i pokupe one zgodne devojke kojima je preko galve od cekanja i koje se boje da pridju zgodnim tipovima, koji pak i dalje cekaju i umiru cekajuci :), ali pre nego umru zavrse sa nekom debelom zenom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju