Ostalo > Offtopic

Zene vole misicave muskarce

<< < (11/12) > >>

Tanja U.:

--- Citat: natasha_bg  Jul 17, 2007, 01:39:25 posle podne ---
--- Citat: witch  Jul 17, 2007, 01:36:37 posle podne ---
--- Citat: Spartak  Jul 16, 2007, 07:57:52 posle podne ---jest potpuno je u pravu.Rijetke su cure koje se loze na ove kao sto smo mi mesnate

--- Kraj citata ---

Ne znam za druge tj tu famoznu vecinu, no znam za sebe da definitivno ne volim tu "pedersku" gradju, misicav stomak a ostalo kost i koza. Volim jako, cvrsto i ipak malo mesnatije :) Pa mozete li da zamislite kraj mene neku "cackalicu" od coveka? ;)

--- Kraj citata ---
HEHEHE nikako  :lol:

--- Kraj citata ---

Pa naravno da ne :)

Tanja U.:
A Remetik bas voli da zeza ;)

Sale, dogovoreno, idemo na strongman. Ne znam samo sto me ti i ekipa niste zvali prosli put ;)

Remetik:

--- Citat: witch  Jul 17, 2007, 02:41:43 posle podne ---A Remetik bas voli da zeza ;)

--- Kraj citata ---
De si ti Witch jbt? Nisam te video od NS!?!

Ted Arcidi:

--- Citat: witch  Jul 17, 2007, 02:41:43 posle podne ---Sale, dogovoreno, idemo na strongman. Ne znam samo sto me ti i ekipa niste zvali prosli put ;)

--- Kraj citata ---
ma ekipa se skoro raspala,ali te zovemo cim bude nesto

Gjoroski:

--- Citat: natasha_bg  Jul 16, 2007, 11:32:04 posle podne ---
--- Citat: Gjoroski  Jul 16, 2007, 11:19:14 posle podne ---Zasto mesnate?? A loze se na "pederski" izgled jer se plase pravih muskaraca. Ako ih uopste ima.
Imate i mesnate tipove, BILDERE, koje imaju trbusnjake ko lopte za bejzbol :)

Definitivno da je sve to stvar ukusa i zelje. Ako neka ili neko zeli nesto materijalno i nije im bitan izgled i uzivanje u seksu, onda njih nemozes da ubedis u suprotno. Za sve njih je to telesna lepota i oblikobanje tela. Puno sala i pun novcanik.

Ali, definitivno, oni zgodni frajeri, bar one koje misle da su zgodni, cekaju da im riba pridje, jer su sigurni da su neki jaki frajeri pa ce ribe da se ubijaju za njih.
Dok oni malo manje zgodniji, svesni da ako cekaju nokada nece docekati, prilaze i pokupe one zgodne devojke kojima je preko galve od cekanja i koje se boje da pridju zgodnim tipovima, koji pak i dalje cekaju  i umiru cekajuci :), ali pre nego umru zavrse sa nekom debelom zenom.

--- Kraj citata ---
a u koju grupu ti spadas?
u ovu sto cekaju pa ne docekaju ili ove druge sto prvi prilaze 8)

--- Kraj citata ---

NIkada nisam cekao, ne cekam i necu ni cekati, ako se nesto meni dopadne ZASTO BI CEKAO?! Istina je da cu ziveti 100 godina najmanje :) ali mi je i to KRATKO. DA BI CEKAO.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju