Multimedia > Slike/Muškarci

Dennis Wolf

<< < (5/6) > >>

Pirat:

--- Citat: SlobodanS  Septembar 08, 2016, 02:07:27 posle podne ---Mnogo mi ide na zivce sto ga pacovi iza tastature olajavaju najstrasnije jer je izgubio dosta mase,prokleti retardi..

--- Kraj citata ---
pa da se ne lazemo ,dobro ga je drmnula atrofija, s obzirom o kakvoj se grdosiji radi...

SlobodanS:

--- Citat: pirat  Septembar 08, 2016, 03:07:02 posle podne ---
--- Citat: SlobodanS  Septembar 08, 2016, 02:07:27 posle podne ---Mnogo mi ide na zivce sto ga pacovi iza tastature olajavaju najstrasnije jer je izgubio dosta mase,prokleti retardi..

--- Kraj citata ---
pa da se ne lazemo ,dobro ga je drmnula atrofija, s obzirom o kakvoj se grdosiji radi...

--- Kraj citata ---

Ne kazem da nije,sto je po meni i normalno ako uzmemo u obzir da nije trenirao zbog kicme,ali opet sta god da uradi toliko je postigao da nema smisla da se tako nesto pise o njemu na takav nacin.. :)

Pirat:
nem pojma nisam video sta pisu , ali to su sigurno sve gluposti... i zna se kakvi ljudi to pisu...mene samo zanima jesu ovo slike bukvalno iz bolnicke postolje ili je krenuo da trenira pa se slikao... jer ako je ovo da nije pipnuo teg posle pauze.. stvarno je  freak  (u pozitivnom smislu) bez obzira sto je izgubio na masi itd, treba dosta i mnogo da bi i ovako izgledao...

SlobodanS:

--- Citat: pirat  Septembar 08, 2016, 03:29:27 posle podne ---nem pojma nisam video sta pisu , ali to su sigurno sve gluposti... i zna se kakvi ljudi to pisu...mene samo zanima jesu ovo slike bukvalno iz bolnicke postolje ili je krenuo da trenira pa se slikao... jer ako je ovo da nije pipnuo teg posle pauze.. stvarno je  freak  (u pozitivnom smislu) bez obzira sto je izgubio na masi itd, treba dosta i mnogo da bi i ovako izgledao...

--- Kraj citata ---

Ove slike su deo "comeback" videa koliko ja znam,mozda trenira nedelju-2 dana... :)

vlado0550:
Fibo 7.4.2017

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju