Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (2/19) > >>

milosh031:
Летве нисам помињао...али ту неко мора да се дозове памети!
Дал ови дебили што оће да парадирају или ови мајмуни што им одобравају то уместо да забране.
Ко да плачу за сценама из 2001 год.Јасно им да у Београду то не може да прође па би сад у Нови Сад.

Ко што рекох...боли ме штикла ко се са ким трпа,њихова ствар...ал не сме се дозволити да се прави циркус и парада од тога

Pirat:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 12:32:06 posle podne ---Pa, mislis da bi bilo konstruktivno da uzmemo letve i da im objasnimo da to tako ne moze?

--- Kraj citata ---
pa da svi zajedno odradimo jedan kardio... ono tipa ...:" i da da tako to rade momci sa x3mforuma...ha h a ha

sasacg:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 12:32:06 posle podne ---Pa, mislis da bi bilo konstruktivno da uzmemo letve i da im objasnimo da to tako ne moze?

--- Kraj citata ---

DA :twisted:

Remetik:

--- Citat: milosh031  Jul 19, 2007, 12:37:37 posle podne ---Летве нисам помињао...али ту неко мора да се дозове памети!
Дал ови дебили што оће да парадирају или ови мајмуни што им одобравају то уместо да забране.
Ко да плачу за сценама из 2001 год.Јасно им да у Београду то не може да прође па би сад у Нови Сад.
Ко што рекох...боли ме штикла ко се са ким трпа,њихова ствар...ал не сме се дозволити да се прави циркус и парада од тога

--- Kraj citata ---

Vidi, tacno je da mi realno nismo podnevlje za tako nesto....najbolji dokaz ti je to da je sve do cini mi se 1976.-1978. u svim republikama, sem Slovenije, bivse SFRJ homosexualizam bio zabranjen zakonom... E sad,  sve zavisi kakvo je tvoje glediste na to. Geneticari su lepo objasnili da u CITAJ: 12. nedelji razvitka fetusa dolazi  do mutacije gena...bla, bla...i sta ces ti njemu sad da zameris, zabranis i ne znam ni ja. To da ce to povecati br. homosexualaca je takodje cista zabluda po meni, mozda samo broj onih koji ne kriju to. Ljudi su sa timerodjeni i nema veze gde i sa kim odrastaju. Sto se mene licno tice mogu da paradiraju do mile volje.

Pedja_Petrovic:
ljudi...kako god ko hoce...

ali ti bolesnici neka rade iza zatvrenih zidova sta god hoce..neka se jebu u supak do mile volje i lizu jedni drugima....

ALI NE JAVNO........stoka bolesna......

sto to moje dete mora da gleda....??...kaka se dva degena zvalzve na ulici.....?????

ma daj..

sve u svemu..valjalo bi poseiiti NS tog dana

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju