Ostalo > Offtopic
Pride day
Manimal:
Ovo je bas pederska tema. :roll:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: RemetiK Jul 19, 2007, 01:51:52 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 19, 2007, 01:46:33 posle podne ---AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE
--- Kraj citata ---
Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne. Ja mislim da ni jedan klinac nece postati nasilnik, narkoman, alkoholicar...zato sto je nesto to nesto video na ulici. Tako gledam i na njih, mislim gay populaciju.
--- Kraj citata ---
..
STARI..MISLIM DA PORPLICNO FULAS OVDE..
PA GDE CES VECU BEDU NEGO STO JE BILOA RECIMO 90-IH..KADA KLINAC VIDI KRIMOSA SA KAJLAM OKA VRATA..DOBRE PICKE DA OVZI U DOBRIH KOLIMA A ON DODJE KUCI I CALE MU IMA PLATU 2 MARKE I NEMA HLEBA DA JEDE..
JEL MISLIS DA 80% KLINACA NIJE POSTALO KRIMOSI ILI SU SE BAR TRUDILI DA TO BUDU SAMOZ ATO STO SU TO NEGDE VIDELI??????
JEL TI NE PIJES ZATO STO ZNAS DA JE TO KURAC ILI ZATO STO SI SVESTAN TOGA STA MOZE DA TI BUDE...
JEL SI SE TI NAPIO PRVI PUT U ZIVTU ZATO STO S ZNAO ILI ZATO JEL SI TO NEGDE VIDEO BRATE DA JE DO JAJA..NPR OD SVOJH ORTAKA?/
NEMOJ TAKO.
DECA SU CUDO..KAO SUNJDERI UPIJAJU SVE..A NISU U STANJU U TIM GODINMA DA RAZLUCE STA JE DOBRO A STA LOSE ZA NJIH.
ONI TADA MISLE DA TAKO TREBA I TU NASTAJE KOFLIKT
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TTgirl Jul 19, 2007, 01:51:56 posle podne ---Da li sam ja rekla da ti treba da odgajas svoje dete da bude peder?. . .Ili da ja to treba da radim?I jednom recju?. . .
--- Kraj citata ---
..
NISI MENI REKLA DA ODGAJAM.....JA SVOJE..NITI CU IH ODHGAJATI.
TI SVOJE..KAKO GOD HOCES..JA SA TIM NEMAM NISTA.
A CIJE GOD DETE BILO DA BILO AKO JE PEDER-ONDA JE BOLESTAN I TREBA GA LECITI-LICNO JA BIH MU KICMU SLOMIO..DA SE PITAM NARAVNO..
I JA OVDE NE MALTIM TUDJIM KURCEM PO TRNJU KAKO TI RECE....
JA SAM UVEK MALTIO SA SVOJIM...MNOGO PUTA ME I KSOTALO AL SAM MLATIO/NE SA KURCEM/..
TAKO I OVAJ PUT.
NEMOJ SE LJUTITI ZBOG RUZNIH RECI..TI SI IH PRVA UPOTREBILA....A NEZNAM IZ KOG RAZLOGA IMAS RAZLOGA DA BRANIS TU BOLESNU STOKU....NEZNAM ZI KOG RAZLOGA BRANIS TU BOLESNU STOKU..ALI TO JE ONO STO TI ZASTUPAS...ISTO TAKO..JA ZATUPAM SVOJ STAV PREMA NJIMA JER MI SE GADI I SAMA POMISAO NA TO..
NADAM SE DA SI ME RAZUMELA...DA NE CITARM ONAJ TVOJ DRUGI POST
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TTgirl Jul 19, 2007, 02:02:16 posle podne ---JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .
--- Kraj citata ---
.
IPAK MORAM..
BATINA JE IZASLA IZ RAJA!!!!!
I NARAVNO DA MOJA DECA AKO NE VIDE BOLESNU GAMAD NA CESTI DA CE IM KASNIJE BITI U ZIVTU NENORMLANO KAO I STO JE TO MENI SADA.
STVARNO ENSZNAM GDE JE TEBI TU PROBLEM...
A KADA SI SE DOTAKLA NARKOSA....PA JA NEZAN ILI TI STVARNO VERUJES U NEKE STVARI???>>
PA JEL TI ZNAS DA SE OLDUCI DA SE SJEBU SVI NARKOSI I DLERI U KOJEM VREMENSKOM ROKU BI SE TO SREDILO I NA KOJI NACIN??
STVARNO MI NIJE JASNO..
H2SO4:
ja cu moje dijete vaspitavat da prevaspitava pedere :twisted: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju