Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (15/19) > >>

milosh031:
Не би ме чудило да су ови дрипци из мупа због безбедносних разлога сјебали за локацију...ми одемо у нс а ови у бгу парадирају...

Све је могуће

kikko:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 05:02:40 posle podne ---@kikko

Brate, mi zivimo u Srbiji!!!!!!!!!! Nemoj da mesas babe i zabe! Ovde stvari odavno idu u odredjenom pravcu...imali smo priliku da  ucinimo nesto, sada je vise nemamo...mozemo samo da gledamo i da cekamo i daj Boze da docekamo, mi ovde prisutni, dan kada cemo moci nesto i da uradimo. Ne bih vas vise smarao.  :|

--- Kraj citata ---
Upravo to ti i kazem,brate!!!Mi zivimo u Srbiji..Bas zato treba biti pametniji..Ako se uvek pravdamo na to :mi zivimo u Srbiji pa kad smo vec u kurcu nek budemu u jos vecem kurcu..Samo sam rekao da treba biti pametan i da ne dozvolis da najebes jos vise zbog gomile frustriranih pedera..Jednostavno nisu vredni...Oni znaju da bez prisustva policije ne smeju da kurce i da se jebu po ulicama,kao sto bi oni hteli..Ako je njima zadovoljstvo da ih panduri setaju kroz NS ko kucice u kavezu-nek se setaju..Ako misle da su uspeli nesto da urade-nek probaju to isto-ali bez policije..E onda ko hoce moze da ih izmalti i vaspita  i to bez ikavih posledica po javno mnjenje..

milosh031:
Не батинају се педери једино у Србији....у Будимпрешти су их тукли,у Москви,у Јерусалиму.....

Значи није то сад неки посебан случај да само у Србији туку педере па да нас неко осуђује

H2SO4:
sto bi ih batinali? pa ovo je srbija, tu ne treba da se batina, nego ko je neprikladan u hladnjachu i zdravo zdravo ...   :lol: :lol: :lol:

(oh boze kako sam surov shmrc shmrc ,pa i to su necija djeca shmrc shmrc  )

Remetik:

--- Citat: H2SO4  Jul 19, 2007, 05:20:43 posle podne ---sto bi ih batinali? pa ovo je srbija, tu ne treba da se batina, nego ko je neprikladan u hladnjachu i zdravo zdravo ...   :lol: :lol: :lol:
(oh boye kako sam surov shmrc shmrc ,pa i to su necija deca shmrc shmrc  )

--- Kraj citata ---
To su vec priznate metode!  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju