Ostalo > Offtopic
Pride day
TTgirl:
:lol: :lol: :lol:
mafis:
--- Citat: Manimal Jul 19, 2007, 06:36:37 posle podne ---Pederi, lezbejke, kurac, jebanje, zvaljenje, lizanje, guzenje, hladnjace, zamrzavanje, odmrzavanje, oslobodjenje.
Ako moderatori misle da nije mjesto ovog posta ovdje neka obrisu. :wink:
Samo sam htio da dam mali doprinos temi. :wink:
--- Kraj citata ---
potpisujem
Pedja_Petrovic:
neka ove teme neka..
milosh031:
Чекамо 28.....па настављамо
Sansei:
Kao i uvek primetim zanimljivu temu sa zakasnjenjem..
Na sve ovo bih odgovorio jednom pametnom recju mog mudog tatice ''BOLI ME K.. ZA NJIH,STO VISE NJIH TO VISE MESA ZA NAS''
Mada..mislim da je nedopustivo da imaju svoje parade i nekakve proteste..neka prikrivaju svoj pederizam..Mislim da je nedopustivo zbog dece da se tako javno izjasnjavaju..
TI HOMOSEKSUALCI MOGU BITI:Ucitelji,nastavnici,profesori,pedagozi..Kako ce takva osoba da formira pored roditelja dete za ceo zivot?!!Mislim stvarno... :evil: :evil:
E sad bicu malo duzi::Mislim da nije potrebno da se batinaju..To je jedna velika bruka za politicare(verovatno neke iz pederskog lobija)koju si to dopustili..
-A sto se tice murije..Jbg moraju ljudi da ih brane kad im je to naredjenje..Znam da bi vecina njih najradije uzela slobodan dan i batinala ih po ulici ali jbg moraju da odu na posao i da ih brane..A ako dodje do sukoba docice izmedju policije i tabadzija..pederi ce se sakriti iza policije i samo ce policija najebati ni kriva ni duzna..Mom prijatelju pripadniku policije su sjebali demostranti oko za celi zivot zato sto je radio svoj posao..A sam ima tesku averziju prema pederima..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju