Ostalo > Offtopic

Beogradski pobednik ili tako nesto...

(1/2) > >>

Ogi.:
... pre par godina ... u Domu Sindikata ... da li je neko bio? Kakva katastrofalna organizacija!!! Ono je bila sramota nevidjena!!! Tada je onaj neki lik bio nezadovoljan plasmanom pa je sudije gadjao flasom vode... a inace pre pocetka takmicenja Petar Celik je pokusavao da podesi odgovarajuce osvetljenje i to sve pred sam pocetak.

Vrhunac razocarenja je bio (barem za mene) kada je Milos Sarcev u Beograd doveo onog crnju (zaboravio sam mu ime) i kada smo svi ocekivali da ce obojica da se skinu i pokazu kad' ono nista!!! Bas nista!!! Kakvo razocarenje!!! A to je bilo najavljivano barem nezvanicno kao spektakl, svi su ocekivali mnogo...

Pedja_Petrovic:
gle ogi...reci tipa -CRNJA-nemoj da koristis....tja covek ima ime i prezime...DENIS JAMES,ako nenazas ko je on..malo potrazi i sve ca da ti bude jasno....

dalje..sto se tice organizacije tog takmcienja..to nije bila katasrogfa..to je bila sramota za sve..ali to je tako akda se pojedinci umesaju u celu pricu...

dadochicago:
CRNJA-nemoj da koristis....tja covek ima ime i prezime...DENIS JAMES

evo da ima i neko ko zove ljude po imenu i prezimenu
Svak cast

Ogi.:
Nisam mislio nista ruzno kada sam rekao crnja. Pa zar se ne vidi iz moje poruke da sam bio  ocaran njime. Cak sam pomislio da bi neko mogao da pomisli ovo sto i ti pa sam nameravao da napisem "crnac" ali ipak nisam. To crnja mu dodje kao od milja. Ja skroz gotivim crnce.

dadochicago:
ma  u redu je

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju