General Bodybuilding Discussion > Članci
What is the right age to start using steroids?
Boj@n.R:
Tek sam sad procitao clanak bravo vladar, odlican text..... 8)
Tanja U.:
Pogadja u srz!
Ovo je tekst koji bih definitivno morala kopirati u vise primeraka i podeliti klincima u teretani gde vezbam, jer izgleda da ja uzalud neke stvari pricam i objasnjavam - verovatno cim vide da sam zensko pomisle "ma sta ona zna".
No bojim se da bi im i ovo samo uslo kroz jedno a izaslo kroz drugo uvo :(
KoRn-90:
--- Citat: Tanja U. Februar 21, 2008, 02:24:01 posle podne ---Pogadja u srz!
Ovo je tekst koji bih definitivno morala kopirati u vise primeraka i podeliti klincima u teretani gde vezbam, jer izgleda da ja uzalud neke stvari pricam i objasnjavam - verovatno cim vide da sam zensko pomisle "ma sta ona zna".
No bojim se da bi im i ovo samo uslo kroz jedno a izaslo kroz drugo uvo :(
--- Kraj citata ---
Vrijedi pokusati ;bravi;
Vladar:
Posto su sve cesca pitanja vrlo mladih momaka sto u javnom dijelu foruma sto preko PM-a kako da se gadju roidsima vjerujem da je pametno vratiti ovaj text na vrh.
A evo ga i moj odgovor na zadnje takvo pitanje koje sam dobio preko privatne komunikacije na forumu.
--- Citat: Vladar Januar 01, 2011, 09:09:39 posle podne ---
--- Citat: xxxxxxxxxx;u=10128 date=1293910668 ---Poz vladar...
Ovako,drug je odlucio da odradi kuru ,pokusao sam ga odgovoriti posto ima 18 god(znam da mu hormoni sada divljaju) i da moze odraditi kako treba sa ishranom,pametnim treningom i supsima.Ali on je odlucio ,ne mogu ga odgovorit.Pa bih te zamolio da prokomentarises ciklus koji mu je neko predlozio,i na koje stvari treba da obrati paznju da bi smanjio rizik na minimum...
1,80 cm oko 95-100 kg..ima staza u teretani, relativno ne pazi na ishranu ali ce u toku kure povecati unos na maksimum...
test uzimati 8sedmica sedmicno 500mg
danabol od 4 do 6 sedmica 40mg dnevno
dodaci protein whey piti stalno posle treninga
zastite
nolvu pri ruci imati
proviron u toku kure
liv52 posle kure
prva mu je kura..
poz,hvala!
--- Kraj citata ---
Sa 18 godina i eventualno par godina kobajagi treninga, nema veze sa mozgom uzimati roidse. ::)
Evidentno je da Ima previse kilograma, tj ne zna da jede i sigurno je premastan.
Ciklus od 30-40e koje je drpio mami iz novcanika je q od ciklusa.
Nista ga nece "zastititi" od steroida, tj ne postoji "zastita".
Whey poslije treninga je sve samo ne kompletna saplementacija. Mogu misliti kako ce mu tek savrsena biti prehrana. :D
Gomile slicnih primjera sam vidio uzivo ili preko foruma, i velika je vjerovatnoca kad se sve zavrsi i slegne da ce biti gori nego kada je poceo.... naravno uvijek je tu sledeci ciklus koji ce sve da "sredi".
Previse si dugo na forumu da me uopste pitas ovakve gluposti, ako ce budala da se gadja treba da mu zoves tatu i mamu i da im kazes da im je sin izgoreo po mozgu a ne da od mene trazis savjete kako da se bolje "odradi". ;)
Pozdrav legendo
--- Kraj citata ---
Donovan:
E ovo je super sto si postavio Vladar. Meni stvarno nije jasno kako netko sa 18 godina moze uzeti steroide,pa cak i pomisliti uzeti ih ako uzmemo u obzir da taj jos nije zavrsio skolu, nema elementarno znanje o prehrani, jedva ima za kantu wheya, pa su tu jos vitamini,minerali, omega 3 itd.
Ali ne, prvo steroidi pa onda poslije tek ono osnovno. ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju