Ostalo > Offtopic
narucivanje preko neta?
H2SO4:
moze neko da kaze koji je najbolji nacin placanja za narucivanje stvari preko neta, mislim za nas iz Srbije i CG, za vas burzuje iz inostranstva mi je lako :)
jel ima vajde od raiffeisen katirca (revolting i virtuon) ?
LUC1FER:
Ima naravno. Virtuon radi savrseno. Sa njom mozes cak i da otvoris PayPal nalog...
Wladimir:
Da li bi moglo nekako da se naruci sa bb.com preko PayPal-a?Vidim da dozvoljavaju taj sistem placanja,ali kad treba da se upishe adresa na koju narucujem ne mogu da izaberem Srbiju
j00j4nt200:
Koliko ja znam ne moze posto je scg na vecini poznatijih BB sajtova blacklistovana kao zemlja gde ne salju (zbog same banana drzave i zbog toga sto su ljudi narucivali stvari sa brojevima ukradenih kartica pa i tamo gde je moglo vise ne moze...)
@luc1fer Za paypal si mislio varijantu kad se registrujes da si iz grcke? Kako onda validovati account, posto im treba poslati fotokopirana dokumenta??
Pedja_Petrovic:
negde sam vec pisao,kada sam hteo da nraucim halce preko neta..sve je bilo ok tj kada su provreili karticu i sve..ali akda su sznali da je Si CG....samo sam dobio maill...soory,but.........bl bla lba.....and by
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju