Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (31/49) > >>

H2SO4:
mislim da ovo zasluzuje jedan sticky.

Manimal:

--- Citat: sasacg  Oktobar 12, 2007, 01:04:04 posle podne ---E jbg,ja reko' da ce se predomisliti jednog dana :(

Vrati se Kralju,sve ti je oprosteno...

--- Kraj citata ---

Mislim da Kralj nema vremena za povratak. Ima novi posao, sada je lovac na lezbejke. Postao je pravi majstor u otkrivanju istih.

Respect!!!!

Vladar:
Steta!  Volio bih da nam se ponovo pridruzi i da mu dokazemo da nas je pogresno skontao proslog puta, i da je to samo bio nacin da pokazemo koliko nam je drago sto je medju nama!  8)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vladar  Oktobar 13, 2007, 04:25:27 pre podne ---Steta!  Volio bih da nam se ponovo pridruzi i da mu dokazemo da nas je pogresno skontao proslog puta, i da je to samo bio nacin da pokazemo koliko nam je drago sto je medju nama!  8)

--- Kraj citata ---
..tacno

Kralj ist Back-Bakic:
Evo Kralja. Jer ste se zadovoljili sa to vase ogovaranje i Malogradzansko ponasanje!!!??? Prostota !! Mizerno je to sa vase strane!!! Od Forum za Sport i BB postase forum Seljaka i Malogradzanskog ASocijalnog ponasanja Forum!! Mislite da ste COOL??  Sa tim ponasanjem pokazujete kolko ste Mizerni mali i umesto da bude kako sam rekao Forum za BB Fitness i Sport postase Forum Ulicara Baraba Prostaka !! A glumite dase i velike Sportiste!!! Pogledajte se u ogledalo i upitajte se zasto cinimo to i zasto smo tako mizerni i napadamo i ogovaramo ljude i pokusavamo da jednom drugome omalovazimo i u negativu dovedemo!!!??!!
Meni je dobro imam srecan i lep Zivot, nemam razloga da nekoga napadam i ponasam ko vas tako Mizerno i asocijalno ulicarski!!! A vi ako mislite da se sad opet pravite pametniji i pocete sa napadanjem i omalovazivanjem to ce jos jednom dokazati vazu prostotu i mizeriju!!!
Za Pedza- tebi vec sam rekao na yu fitness forumu znas dobro !! Necu da me opet vuces za jezik i navodis da opet i ovde kazem istinu za sve vezano uz BB i tvoju karieru i tvoj stav!!  Mislim da ne bi bilo uopste dobro za tebe!!!
Sad pokusajte da svatite moj tekst ne kako izazov za rat i napadanje, nego kao tekst da se osvestite i manite tog ponasanja i niskosti!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju